Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Barneveld

Beton in Barneveld bestellen kan bij ons snel en eenvoudig. In slechts 3 stappen is uw order geplaatst, waarna wij ervoor zorgen dat uw betonmortel spoedige op gewenste locatie wordt geleverd. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten beton. Naast ‘gewoon’ beton leveren wij namelijk ook Eco2floor en schuimbeton. Bestel vandaag nog online uw beton vanuit Barneveld!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Wij leveren beton in Barneveld en omgevingBeton Barneveld

Het maakt niet uit of u vanuit Barneveld uw beton besteld, of dat u in de buurt woont, wij leveren altijd op gewenste locatie. Online betonmortel bestellen kan eenvoudig door:

  1. De bezorglocatie door te geven
  2. De betonsoort te kiezen
  3. Uw betaalgegevens in te vullen

Betoncentrales nabij Barneveld

Als betonleverancier werken wij samen met betoncentrales door heel Nederland. Om die reden kunnen wij over het algemeen een korte levertijd hanteren. Zodra u bestelt vanuit Barneveld, contacteren wij de dichtstbijzijnde betoncentrale. Vervolgens wordt uw betonmortel vaak de eerstvolgende werkdag bij u thuis geleverd.

Hoeveel m3 beton heb ik nodig?

We krijgen vaak de vraag gesteld hoeveel beton nodig is voor een vloer of tussenmuur. U kunt zelf eenvoudig de hoeveelheid beton berekenen. Stel dat u beton besteld vanuit Barneveld voor een vloer met een lengte van 10 meter, een lengte van 5 meter en een hoogte van 0,15 meter. De rekensom luidt dan als volgt:

10 X 5 = 50. 50 X 0,15 = 7,5. Vermenigvuldig dit bedrag nog met een marge van 10 (meetcorrectie of inklinking), dus 7,5 X 1,1 = 8,25. Het totaal aantal kubieke meter voor de betonvloer komt neer op 8,25 m3.

Beton bestellen in voorjaar of winter

Voor het storten van beton gelden in het voorjaar en in de winter andere instructies. U kunt zich direct informeren door de pagina’s beton storten in de winter en beton storten in het voorjaar door te nemen. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om te bellen naar 085 3030090.

Wij leveren in heel Nederland

Naast Barneveld leveren wij ons beton door heel Nederland. Vandaar dat u ook vanuit onderstaande locaties en provincies beton bij ons kunt bestellen:

Snel en eenvoudig bestellen

Ons bestelsysteem is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Betonmortel bestellen kan bij ons in 3 eenvoudige stappen en vraagt slechts enkele minuten van uw tijd. Vervolgens heeft u vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton in huis. Zijn er nog vragen die u aan ons wilt stellen, of wilt u misschien advies ontvangen over welk type beton het meest geschikt is voor uw project? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of stuur ons een e-mail. Wij zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd wordt over het onderwerp, alvorens uw beton in Barneveld wordt geleverd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons