Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Friesland

Een nieuwe oprit tot een strakke industriële vloer voor in huis of op uw werk. De mogelijkheden van beton zijn eindeloos. Het storten van beton is echter vakwerk. Wilt u dit liever overlaten aan vakmensen? Dan is de oplossing om bij Betondirekt in 3 simpele stappen uw beton te bestellen. We komen bij u in Friesland wanneer het u uitkomt om het beton te storten. En dat kan zelfs al de eerstvolgende werkdag zolang de voorraad strekt!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Met Betondirekt kiest u voor een gecertificeerde en dus een prima betonmortel. Maar voordat u uw beton gaat bestellen, is het handig om te weten hoeveel kuub u nodig heeft voor uw project in Friesland.

Hoeveel kuub beton bestellen?

beton bestellen frieslandBereken heel eenvoudig het aantal m3 beton wat u nodig heeft. Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de dikte in meters. Het getal wat u berekent is het aantal kuub dat u kunt bestellen. Wel adviseren we u om altijd 10% meer te bestellen, in verband met inklinking en meetcorrectie.

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 3 meter voorzien van beton met een dikte van 25 cm. De berekening ziet er dan als volgt uit:

10 x 3 meter = 30 m2 x 0.25 meter (25 cm) = x 1.1 (10% extra) = 8.25 m3 beton.

Leveren van uw bestelling in Friesland

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan de slag. We zoeken de dichtstbijzijnde partner producent in of nabij Friesland. Deze levert de door u gewenste hoeveelheid beton op een dag en tijd die u het beste uitkomt. Bestelt u het beton vandaag nog voor 12:00 uur? Dan leveren we het de volgende werkdag al bij u op uw gewenste leveradres.

Storten in voorjaar of winter

Het seizoen en het weerbeeld vragen een specifieke aanpak voor het storten van beton. Lees in onze blog en de FAQ meer over het beton storten in de winter, lente en met regen.

Overal geleverd

Naast Friesland leveren wij ook in onderstaande steden en provincies:

Direct beton bestellen en de volgende werkdag laten leveren?

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons