Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Groningen

Beton bestellen voor een project bij u in Groningen. Het kan in 3 heel eenvoudige stappen bij Betondirekt. Ook als u het storten van het beton liever uitbesteedt. We komen bij u in Groningen op de dag en tijdstip die u het beste uitkomt. En dat kan zelfs al de volgende werkdag al, maar ook op een zaterdag!

Met Betondirekt kiest u voor een gecertificeerde en dus een prima betonmortel. Maar voordat u uw beton gaat bestellen, is het handig om te weten hoeveel kuub u nodig heeft voor uw project.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Hoeveel kuub beton bestellen?

beton bestellen frieslandHoeveel kuub beton u nodig heeft is eigenlijk vrij eenvoudig uit te rekenen. Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de dikte in meters. Het getal wat u berekent is het aantal kuub dat u kunt bestellen. Wel adviseren we u om altijd 10% meer te bestellen, in verband met inklinking en meetcorrectie.

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 3 meter voorzien van beton met een dikte van 25 cm. De berekening ziet er dan als volgt uit:

10 x 3 meter = 30 m2 x 0.25 meter (25 cm) = x 1.1 (10% extra) = 8.25 m3 beton.

Prijs beton per m3

De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van hoeveel beton u nodig gaat hebben. In uw bestelproces ziet u bij het invoeren van het aantal m3 en de betonsoort, meteen wat uw kosten zijn. Ook is het bedrag afhankelijk van het wel of niet gebruiken van onze mixerpomp.

Leveren van uw bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan de slag. We zoeken de dichtstbijzijnde partner producent in of nabij Groningen. Deze levert de door u gewenste hoeveelheid beton op een dag en tijd die u het beste uitkomt. Bestelt u het beton vandaag nog voor 12:00 uur? Dan kunnen we, mits op voorraad, u morgen al het beton leveren.

Storten in voorjaar of winter

Het seizoen en het weerbeeld vragen een specifieke aanpak voor het storten van beton. Lees in onze blog en de FAQ meer over het beton storten in de winter, lente en met regen. Ook handig om even goed door te lezen zijn de stortinstructies, mocht u nog niet heel ervaren zijn met het storten van beton.

Beton geleverd in heel Nederland

Naast Groningen leveren wij beton in heel Nederland. Zo kunt u ook vanuit onderstaande steden en provincies beton bestellen:

Morgen beton nodig in Groningen?

Bestel eenvoudig voor 12u vandaag uw beton via ons online bestelsysteem. Vragen? Of wilt u advies? Dan staan we voor u klaar via de WhatsApp, de online chat of een ouderwets telefoontje.  We zijn de hele week bereikbaar, ook in de avonden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons