Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Wat zijn de kosten van beton bestellen?

Denkt u erover na om een project te starten voor een fundering, om een erfverharding aan te leggen, of een nieuwe vloer maar wilt u weten hoe diep u daarvoor in uw portemonnee moet tasten. Bij Betondirekt kunt u zelf online en gemakkelijk de exacte kosten berekenen voor uw klus. Met behulp van uw postcode en onze prijscalculator is dit zo gebeurd en overzichtelijk. Het enige wat u hoeft te doen is naar inschatting aan te geven hoeveel m3 u nodig bent, en te kiezen uit onze speciale en verschillende mogelijkheden. Andere vragen kunt u vinden op onze pagina voor veelgestelde vragen.

 

Direct beton bestellen met berekende kosten

Heeft u uw keuze kunnen maken en bevalt de prijs u dan kunt u de opdracht gelijk plaatsen en bestellen als u dat wilt. Niet nodig om alles nog eens opnieuw in te voeren of om met ons te mailen. U kunt het bedrag gelijk afrekenen en uw beton wordt op de gewenste tijd en plaats geleverd.

Bereken uw kosten hier

Voer hieronder uw postcode in om te berekenen wat de kosten voor uw project zijn:

Voer uw postcode in & bereken uw kostenDirect bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Professioneel advies

Bent u nog niet helemaal zeker, wilt u nog even vergelijken, of bent u op zoek naar professioneel advies? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

VRAAG OM ADVIES