Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Limburg

Wilt u beton in Limburg bestellen?  U kunt hier in 3 stappen een bestelling plaatsen! Betondirekt schakelt direct met een lokale betoncentrale in Limburg om uw order af te handelen. Zo heeft u snel en voordelig uw beton vanuit Limburg in huis. Vul direct uw postcode in en bekijk de mogelijkheden van levering vanuit een betoncentrale in Limburg.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton in Limburg bestellen bij een lokale betoncentrale

Het bestellen van uw beton in Limburg is bij ons in 3 eenvoudige stappen geregeld. Tijdens deze stappen ziet u meteen wat de kosten zijn. Snel en helder!

  • Voer uw postcode in
  • Kies het type beton (keuze uit regulier, schuimbeton of Eco2Floor)
  • Voer de hoeveelheden in

Ook kunt u tijdens het proces kiezen voor beton bestellen met pomp. Een mixerpomp heeft vele voordelen en zorgt vooral voor het makkelijker werken met beton in Limburg.

Heeft u de bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde betoncentrale in Limburg aan om uw bestelling bij u thuis te leveren. Wanneer en op welk tijdstip dat is, is aan u en wat u het beste uitkomt. Heeft u de bestelling morgen al nodig? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden. Bestellingen voor 12:00 uur proberen wij, mits op voorraad, de eerstvolgende werkdag te leveren vanaf een betoncentrale in de buurt.

beton Limburg

Hoeveel moet ik bestellen bij de betoncentrale in Limburg?

De hoeveelheid beton is afhankelijk van de grootte van uw project bij u in Limburg. U kunt eenvoudig de hoeveelheid beton bereken middels de volgende formule: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:

Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton in Limburg met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Tip: Bestel liever teveel dan te weinig. Beton heeft de neiging om in te klinken, dus bestel altijd 10% meer dan u heeft uitgerekend in verband met inklinking en meetcorrectie. Dit voorkomt dat u er nog een dure nabestelling gedaan moet worden. En dat is zonde. Bestellen bij een betoncentrale in Limburg kan tot op een kwart kuub.

 

Seizoen van invloed op prestaties van beton

Het duurt gemiddeld 28 dagen voordat het beton helemaal droog is. Het seizoen heeft daar echter veel invloed op. In de warme zomermaanden, terwijl de zon hoog aan de hemel staat, is de droogtijd aanzienlijk korter.

Wel is het van belang dat het mortel niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Zorg er dus voor dat u goed voorbereidt bent en de weersverwachtingen in de gaten houdt als u aan de slag gaat met beton storten. Lees meer over beton storten in de winter, het voorjaar en met regen.

Bestel voordelig en snel bij Betondirekt

Maak gebruik van onze online bestel tool. In 3 stappen vragen wij u waar we het beton mogen storten, hoeveel u nodig heeft en om wat voor soort project het gaat. Kies een dag en tijdstip en wij staan voor u klaar met het beton in Limburg. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Geleverd vanuit betoncentrales in heel Nederland

Vanuit onze samenwerking met betoncentrales in het hele land, kunnen wij snel en voordelig leveren in heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande steden en provincies bij ons terecht kunt voor beton in Limburg of:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons