Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Limburg

Beton bestellen voor uw project in Limburg maar wilt u het storten liever uitbesteden? Dan is het bestellen van uw beton bij Betondirekt ideaal. U heeft binnen 3 stappen een bestelling voor uw gewenste hoeveelheid beton geplaatst. En – misschien wel het belangrijkste – het wordt geleverd door vakmensen bij u in Limburg.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton bestellen en laten storten bij u in Limburg

Het bestellen van uw beton is bij ons in 3 eenvoudige stappen geregeld. Tijdens deze stappen ziet u meteen wat de kosten zijn. Snel en helder!

Heeft u de bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde partner producent naar u in Limburg om het beton te leveren. Wanneer en op welk tijdstip dat is, is aan u en wat u het beste uitkomt. Heeft u het beton morgen al nodig? Bestel dan vandaag nog voor 12:00 uur. Onze vakkundige betonleveranciers komen ook gerust bij u op een zaterdag.

Hoeveel beton heb ik nodig?

beton-bestellen-limburg

De hoeveelheid beton is afhankelijk van de grootte van uw project bij u in Limburg. Er is een handige berekening die u daarvoor kunt gebruiken om die hoeveelheid te kunnen bepalen: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Tip: liever teveel dan te weinig. Beton heeft de neiging om in te klinken, dus bestel altijd 10% meer dan u heeft uitgerekend in verband met inklinking en meetcorrectie. Dit voorkomt dat u er nog een dure nabestelling gedaan moet worden. En dat is zonde. Bestellen kan tot op een kwart.

Seizoen van invloed op prestaties beton

Het duurt gemiddeld 28 dagen voordat het beton helemaal droog is. Het seizoen heeft daar echter veel invloed op. In de warme zomermaanden, terwijl de zon hoog aan de hemel staat, is de droogtijd aanzienlijk korter. Wel is het van belang dat het beton niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Lees meer over het storten van beton in de winter, het voorjaar en met regen.

Geleverd in heel Nederland

Wij leveren in heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande steden en provincies beton bij ons kunt bestellen:

Regel uw beton in 3 stappen bij Betondirekt

Maak gebruik van onze online bestel tool. In 3 stappen vragen wij u waar we het beton mogen storten, hoeveel u nodig heeft en om wat voor soort project het gaat. Kies een dag en tijdstip en wij staan voor u klaar met het beton in Limburg. Wilt u meer weten? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons