Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Bestellen Noord Holland

Beton is een veelzijdig en erg sterk product. U kunt beton gebruiken voor als vloer in de badkamer, de oprit of als fundering. Daarbij heeft het een enorme draagkracht en een extreem lange levensduur. Het storten van beton vergt echter wel vakmanschap. Besteedt u dat karweitje liever uit voor uw project in Noord Holland? Dan is beton bestellen via Betondirekt de oplossing.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Met Betondirekt kiest u voor een gecertificeerde en dus een prima betonmortel. Voordat u uw beton gaat bestellen is het handig om uit te rekenen hoeveel m3 u nodig hebt.

Storten van beton bij u in Noord Holland

Bestellen van uw beton is snel en in 3 simpele stappen geregeld. Tijdens deze stappen heeft u meteen inzicht in de kosten. Kortom: snel en helder! Bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde partner producent naar u toe om het beton te leveren en te storten op de dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Is dat morgen al? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden van snelle leveringen. Vaak worden bestellingen voor 12:00 uur de eerstvolgende werkdag al geleverd, mits op voorraad.

Bereken hoeveelheid beton om te bestellen

beton bestellen noord holland

U heeft een project in Noord Holland en daarvoor is beton nodig. Alleen, hoeveel moet u bestellen? Een handige berekening: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Direct beton bestellen bij BetonDirekt!

Regel het bestellen van uw beton gemakkelijk en snel via onderstaande button!

Meer weten over soorten beton, het bestellen en de levering bij u in Noord Holland? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij leveren door heel Nederland

Naast Noord Holland leveren wij ook in onderstaande steden en provincies:

Klimaat van invloed op prestaties beton

Gemiddeld droogt beton is 28 dagen. Is het hartje zomer en hangt de zon hoog aan de hemel? Dan is die droogtijd aanzienlijk korter. Het is belangrijk dat het beton niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Lees meer over het storten van beton in de winter. in het voorjaar en met regen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons