Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Zuid Holland

Beton is een veelzijdig en erg sterk product. U kunt beton gebruiken voor als vloer in de badkamer, de oprit of als fundering. Daarbij heeft het een enorme draagkracht en een extreem lange levensduur. Het storten van beton vergt echter wel vakmanschap. Besteedt u dat karweitje liever uit voor uw project in Zuid Holland? Dan is beton bestellen via Betondirekt de oplossing.

Met Betondirekt kiest u voor een gecertificeerde en dus een prima betonmortel. Voordat u uw beton gaat bestellen is het handig om uit te rekenen hoeveel m3 u nodig hebt.

Bereken hoeveelheid beton om te bestellen

Beton bestellen Zuid Holland

betonpompmixer

U heeft een project in Zuid Holland en daarvoor is beton nodig. Alleen, hoeveel moet u bestellen? Een handige berekening: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Storten van beton bij u in Zuid Holland

Bestellen van uw beton is snel en in 3 simpele stappen geregeld. Tijdens deze stappen heeft u meteen inzicht in de kosten. Kortom: snel en helder! Bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde partner producent naar u toe om het beton te leveren en te storten op de dag en tijdstip die u het beste uitkomt. Is dat morgen? Bestel dan vandaag voor 12:00 uur.  Het storten van beton kan ook op zaterdag. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Klimaat van invloed op prestaties beton

Gemiddeld droogt beton is 28 dagen. Is het hartje zomer en hangt de zon hoog aan de hemel? Dan is die droogtijd aanzienlijk korter. Het is belangrijk dat het beton niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Lees meer over het storten van beton in de winter. in het voorjaar en met regen.

Direct beton bestellen bij BetonDirekt!

Regel het bestellen van uw beton gemakkelijk en snel via ons online bestel tool!

Meer weten over soorten beton, het bestellen en de levering bij u in Zuid Holland? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.