Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Zuid Holland

Beton is een veelzijdig en erg sterk product. U kunt beton gebruiken voor als vloer in de badkamer, de oprit of als fundering. Daarbij heeft het een enorme draagkracht en een extreem lange levensduur. Het storten van beton vergt echter wel vakmanschap. Besteedt u dat karweitje liever uit voor uw project in Zuid Holland? Dan is beton bestellen via Betondirekt de oplossing.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bereken hoeveelheid beton om te bestellen

beton bestellen zuid holland

U heeft een project in Zuid Holland en daarvoor is beton nodig. Alleen, hoeveel moet u bestellen? Een handige berekening: lengte x breedte x hoogte (dikte).

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Storten van beton bij u in Zuid Holland

Bestellen van uw beton is snel en in 3 simpele stappen geregeld. Tijdens deze stappen heeft u meteen inzicht in de kosten. Kortom: snel en helder! Bestelling geplaatst? Dan gaan wij voor u aan de slag. We sturen de dichtstbijzijnde partner producent naar u toe om het beton te leveren en te storten op de dag en tijdstip die u het beste uitkomt.

Is dat morgen? Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden! Mits op voorraad kunnen bestellingen voor 12:00 uur vandaag de eerstvolgende werkdag geleverd worden. Door drukte kan dit soms een dag uitlopen. Daarom is het altijd aan te raden tijdig uw beton te bestellen zodat u direct aan de slag kunt wanneer u dit op de planning heeft.

Klimaat van invloed op prestaties beton

Gemiddeld droogt beton in 28 dagen. Is het hartje zomer en hangt de zon hoog aan de hemel? Dan is die droogtijd aanzienlijk korter. Het is belangrijk dat het beton niet te snel maar ook zeker niet te langzaam droogt. Lees meer over het storten van beton in de winter. in het voorjaar en met regen.

Overal geleverd

Naast Zuid Holland leveren wij door heel Nederland. Zo kunt u ook bestellen in onderstaande steden en provincies:

Direct beton bestellen bij Betondirekt!

Regel het bestellen van uw beton gemakkelijk en snel via ons online bestel tool!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Meer weten over soorten beton, het bestellen en de levering bij u in Zuid Holland? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons