Mededeling

Tijdens de bouwvakperiode (22 juli 2019 t/m 23 augustus 2019) is beton beperkt of niet leverbaar, afhankelijk van waar de stort is. Graag van te voren bellen en informeren naar de mogelijkheden en prijzen
Mail: info@betondirekt.nl / Tel 06-22545085.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen

Het storten van een fundering, een erfverharding aanleggen of een nieuwe vloer in de garage. U wilt dergelijke klussen het liefst in één keer goed aanpakken, om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat te boeken. Begin daarom goed met beton van hoge kwaliteit van Betondirekt. Online beton bestellen is heel eenvoudig en kan elk uur van de dag. In een paar stappen is het bij ons geregeld.

In 3 stappen beton bestellen

Voor we het beton op uw werkadres kunnen afleveren, hebben een aantal gegevens nodig. Welke soort beton wilt u bestellen en hoeveel? En voor welke toepassing? Deze informatie kunt u in de onderstaande 3 stappen vastleggen. Tijdens het invullen krijgt u meteen inzicht in wat de totale kosten zijn.

Vandaag besteld is morgen geleverd!

Wij doen onze uiterste best om het beton door één van de dichtstbijzijnde partner producenten op de eerstvolgende werkdag op het gewenste adres en gewenste tijdstip te leveren. Bestelt u in het weekend, dan is de eerstvolgende leverdag dinsdag. Wilt u graag op vrijdag uw beton geleverd hebben? Bestel dan ruim op tijd uw beton om teleurstelling te voorkomen. 

Selecteer afleveradres

Vul uw postcode van het afleveradres in en bekijk wat de kosten zijn:

Benieuwd naar de prijs per m3? Begin met het invullen van je postcode
Start direct