Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Ede

Beton Ede – voor het bestellen van beton in Ede en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren betonmortel op elke gewenste locatie en maken tevens gebruik van een eenvoudig bestelsysteem. In 3 stappen is uw bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Bovendien kunt u naast ‘gewoon’ beton ook kiezen voor schuimbeton of Eco2floor. Bestel vandaag nog online uw beton en laat het leveren bij u op locatie in Ede.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig Beton bestellen in EdeBeton Ede

Het maakt niet uit of u in Ede of in de omgeving woont, wij zorgen altijd dat uw betonmortel altijd op locatie wordt geleverd. Beton bestellen kan bij ons in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het gewenste bezorgadres in
  2. Kies een geschikte betonsoort
  3. Vul tot slot uw betaalgegevens in

Altijd een betoncentrale bij u in de buurt

De snelle levertijd hangt samen met onze samenwerking met betoncentrales door heel Nederland. Nadat wij uw bestelling binnenkrijgen nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde centrale. Vervolgens neemt de betoncentrale het van ons over en wordt uw beton bij u op locatie in Ede geleverd.

Eenvoudig het aantal kuub uitrekenen

Vaak krijgen we de vraag gesteld hoeveel kubieke meter nodig is voor een klus. U kunt zelf eenvoudig uitrekenen hoeveel beton u nodig heeft voor uw project in Ede door de onderstaande rekensom te gebruiken:

Vermenigvuldig de lengte, breedte en hoogte van de vloer met elkaar. Stel dat uw vloer 12 meter lang, 8 meter breed en 0,15 meter hoog is. De som luidt dan als volgt: 12 X 8 = 96. 96 X 0,15 = 14,4. Dit bedrag dient vervolgens vermenigvuldigd te worden met 1,1 (10% marge voor meetcorrectie of inklinking), dus 14,4 X 1,1 = 15,84. Voor een vloer met deze afmetingen heeft u dus 15,84m3 beton nodig.

Hoeveel kost beton?

Wilt u eerst weten hoeveel het beton kost, voordat u een bestelling plaatst vanuit Ede? De prijs van uw order wordt bepaald op basis van het type beton en het aantal kubieke meter. Hier komen eventueel nog extra opties bovenop, die in het bedrag worden verrekend. Het totaalbedrag van uw bestelling wordt overigens automatisch voor u uitgerekend.

Wij leveren door heel Nederland

Wij leveren ons beton in heel Nederland. Vandaar dat we naast Ede dagelijks bestellingen krijgen vanuit onderstaande locaties en provincies:

Plaat vandaag nog uw bestelling

Bestel vandaag nog snel en eenvoudig online betonmortel. Wij nemen vervolgens contact op met een betoncentrale bij u in de buurt, waarna uw beton vaak de eerstvolgende werkdag bij u thuis wordt geleverd. Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen, of wilt u advies ontvangen over welk type beton geschikt is voor uw project? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent, voordat uw beton in Ede wordt geleverd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons