Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Ede

U hoeft voor het bestellen van beton Ede niet uit. Wij leveren betonmortel op elke gewenste locatie en maken tevens gebruik van een eenvoudig bestelsysteem. In 3 stappen is uw bestelling geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering vanuit een van onze betoncentrales. Bovendien kunt u naast ‘gewoon’ beton ook kiezen voor schuimbeton of Eco2floor. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van voordelig, kwalitatief beton in Ede.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig Beton in Ede bestellen

Beton Ede

Het maakt niet uit of u beton in Ede of in de omgeving nodig hebt. Wij zorgen altijd dat uw betonmortel altijd op locatie wordt geleverd. Beton bestellen kan bij ons in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het gewenste bezorgadres in
  2. Kies een geschikte betonsoort
  3. Vul tot slot uw betaalgegevens in

Altijd een betoncentrale in de buurt van Ede

De snelle levertijd hangt samen met onze samenwerking met betoncentrales door heel Nederland. Nadat wij uw bestelling binnenkrijgen nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde centrale. Vervolgens neemt de betoncentrale nabij Ede het van ons over en wordt uw beton bij u op locatie geleverd.

Doorgaans kunnen bestellingen voor 12:00 uur de volgende werkdag al geleverd worden. Indien gewenst kunnen wij zelfs beton op zaterdag leveren. Heeft u met spoed een hoeveelheid nodig? Neem dan even contact met ons op en bel naar 06-22545085.

Eenvoudig het aantal kuub beton uitrekenen

Vaak krijgen we de vraag gesteld hoeveel kubieke meter nodig is voor een klus. U kunt zelf de hoeveelheid beton berekenen om te achterhalen wat u nodig heeft voor uw project in Ede. Dit kan middels de onderstaande rekensom:

Vermenigvuldig de lengte, breedte en hoogte van de vloer met elkaar. Stel dat uw vloer 12 meter lang, 8 meter breed en 0,15 meter hoog is. De som luidt dan als volgt: 12 X 8 = 96. 96 X 0,15 = 14,4. Dit bedrag dient vervolgens vermenigvuldigd te worden met 1,1 (10% marge voor meetcorrectie of inklinking), dus 14,4 X 1,1 = 15,84. Voor een vloer met deze afmetingen heeft u dus 15,84m3 beton nodig.

Hoeveel kost een levering naar Ede?

Wilt u eerst weten hoeveel het beton kost voordat u een bestelling plaatst vanuit Ede? De prijs van uw order wordt bepaald op basis van het type beton en het aantal kubieke meter. Zo kunt u naast regulier beton kiezen voor een aantal extra’s zoals grind of vloeibaar middel voor de juiste toepassing. Bent u specifiek opzoek naar isolerend schuimbeton of duurzaam eco2floor? Neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast het type betonmortel komen er eventueel nog extra opties bovenop, die in het bedrag worden verrekend. Het totaalbedrag van uw bestelling wordt overigens automatisch voor u uitgerekend. We houden bij uw bestelling altijd rekening met de dichtstbijzijnde centrale om de kosten voor vrachtvervoer zo laag mogelijk te houden.

Plaat vandaag nog uw bestelling

Bestel vandaag nog snel en eenvoudig online betonmortel. Wij nemen vervolgens contact op met een betoncentrale bij u in de buurt, waarna uw beton vaak de eerstvolgende werkdag bij u thuis wordt geleverd.  Ook voor andere locaties van levering kunt u bij ons terecht. Door onze samenwerking met centrales door het hele land kunnen wij u ook in onderstaande locaties en provincies van dienst zijn.

Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen, of wilt u advies ontvangen over welk type beton geschikt is voor uw project? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent, voordat u een bestelling afrondt voor beton in Ede.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons