Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Emmen

U hoeft voor het bestellen van hoogwaardig beton Emmen niet uit, dit gaat bij ons snel en eenvoudig binnen 3 enkele stappen. Ons team zorgt ervoor dat het beton in Emmen bij u op locatie wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij ons 24/7 een order te plaatsen. Bestel vandaag nog bij de dichtstbijzijnde betoncentrale in Emmen via Betondirekt, zodat uw bouwproject van start kan gaan!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton Emmen; altijd snel geleverd

Beton Emmen

 

Bij Betondirekt hanteren we een snelle levertijd, zodat u
nooit op beton in Emmen hoeft te wachten. Bestelt u voor
12:00? Dan wordt uw beton, mits op voorraad, de dag daarop geleverd.

Onze snelle levertijd hebben wij te danken aan onze
samenwerking met meerdere betoncentrales rondom Emmen. Wij werken namelijk samen met gecertificeerde centrales door heel Nederland.

Zo hebben wij ook een betoncentrale in de buurt van
Emmen en kunnen wij om die reden vaak al binnen 24
uur aan de vraag voldoen.

 

Bestel met 3 simpele stappen bij een betoncentrale nabij Emmen

Beton bestellen kan in 3 simpele stappen.

  1. Kies het gewenste afleveradres in Emmen
  2. Selecteer de geschikte betonsoort
  3. Betaal eenvoudig online

Hoeveel kuub beton heb ik nodig?

Weet u niet precies hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft voor uw nieuwe vloer in Emmen? Dit kunt u eenvoudig uitrekenen door het vermenigvuldigen van de lengte, breedte en hoogte. Houd altijd rekening met een marge van 10%, wat in geval van inklinking of een meetcorrectie goed van pas komt.

We geven een voorbeeld:

Stel dat het gaat om een ruimte van 7 bij 4 meter, met een dikte van 15 cm. De berekening voor de hoeveelheid beton berekenen luidt dan als volgt:

7 x 4 meter = 28 m2. Vervolgens dient dit getal vermenigvuldigd te worden met de hoogte. 28 x 0,15 meter = 4,2 m3. Tot slot moet dit getal nog vermenigvuldigd worden met 10% (marge), beton kan namelijk inklinken. 4,2 x 1,1 = 4,62 m3. Deze extra marge is erg belangrijk, om te voorkomen dat u straks te weinig mortel geleverd krijgt. Dit kan een dure nalevering vanuit de betoncentrale in Emmen tot gevolg hebben. Dat zou natuurlijk zonde zijn.

Wat kost de levering in Emmen?

Voordat u beton bestelt wilt u natuurlijk weten wat het gaat kosten. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal kuub en de betonsoort. Zo kunt u naast regulier mortel bij ons ook kiezen voor lichtgewicht en isolerend schuimbeton, of een duurzame afwerking met een Eco2floor dekvloer. Twijfelt u welk soort het beste past bij uw klus? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-22545085 of stuur eenvoudig een berichtje via WhatsApp.

De prijzen zijn meteen inzichtelijk op onze site na het invullen van uw postcode, aantal m3, toepassingen en eventuele extra opties. Ook alle kosten voor de levering naar Emmen zijn hierbij berekend. Zo weet u bij ons altijd direct wat de kosten zullen zijn, zonder gekke verrassingen achteraf.

30+ betoncentrales door heel Nederland

Naast Emmen leveren wij beton in heel Nederland. Door onze samenwerking met 30+ gerenommeerde en betrouwbare betoncentrales kunt u ook in onderstaande locaties snel uw beton geleverd krijgen. Voordeel van deze samenwerking is dat wij altijd kunnen kiezen voor de scherpste prijzen en snelle levering. En heeft u iets met spoed nodig, wat niet bij de betoncentrale in de buurt verkrijgbaar is? Dan hebben we keuze uit de andere locaties om u hopelijk toch van dienst te kunnen zijn.

Bij Betondirekt doen we ons best om het beton storten zo simpel mogelijk te maken voor u. Heeft u vooraf dus nog vragen? Schroom dan niet om deze te stellen! We helpen u graag op weg om uw klus in Emmen zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Houd bij het storten wel altijd onze veiligheid– en stortinstructies in acht. Beton blijft een chemisch goedje, waarmee u niet graag in aanraking komt.

Betondirekt: uw leverancier voor beton in Emmen

Bestel vandaag nog uw beton in 3 eenvoudige stappen door hieronder uw adresgegevens in te vullen, dan zorgen wij ervoor dat het beton spoedig op gewenste locatie wordt geleverd. Heeft u nog een vraag die u ons wilt stellen? Bellen kan via 0622545085. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent voordat u een bestelling plaats voor uw benodigde beton in Emmen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons