Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton kopen, juist voor particulieren

U komt ze waarschijnlijk veelvuldig tegen op de weg: betonwagens. Bij grote projecten rijden deze vrachtwagens (inclusief hun enorme lading beton) af en aan. Maar grote kans dat u als particulier geen viaduct, appartementencomplex of woonhuis gaat bouwen. Nee, u hebt geen vrachtwagens vol, maar juist een kleine hoeveelheid beton nodig voor uw project. Echter blijkt het kopen van kleinere hoeveelheden beton als particulier in de realiteit vaak lastig, gelukkig zijn wij daar juist in gespecialiseerd!

U kunt bij ons ook nog eens als particulier 24 uur per dag, 7 dagen per week beton kopen én als u voor 12:00 bestelt, dan leveren wij al de volgende dag!

Uw particuliere betonklus in één keer goed

Of u nu een garage-, keuken-, terrasvloer of bijvoorbeeld de fundering voor uw hekwerk wilt gaan storten: het is uw project en u wilt de klus natuurlijk in één keer goed aanpakken. Bij ons kunt u al vanaf 1 kuub beton kopen. Hierdoor hoeft u nooit teveel in te kopen en houdt u de kosten zo laag mogelijk. Combineer dit met de hoogwaardige kwaliteit van ons beton en u boekt het best mogelijke eindresultaat!

24/7 particulier beton bestellen 

Inspiratie komt altijd op momenten dat u niet met uw project bezig bent. Onder de douche, tijdens het sporten of als u ’s nachts wakker schrikt. Als u op een van deze momenten beseft dat u beton nodig heeft wil u natuurlijk niet wachten totdat de bouwmarkt opengaat. Daarom kunt u bij ons (waar u ook bent in Nederland) 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig beton kopen als particulier! Doet u dat voor 12:00? Dan wordt het ook nog eens de volgende dag bezorgd.

betonwagen-betondirekt

 

Voor 12 uur besteld? De volgende dag geleverd!

Als u eenmaal beton besteld heeft dan wilt u natuurlijk ook zo snel mogelijk aan de slag. Daarom zorgen wij ervoor dat als u voor 12:00 besteld heeft, dat het beton al de volgende dag bij u geleverd wordt! Hoe we dit doen? Betondirekt is een samenwerkingsverband tussen 30 gecertificeerde betonmolencentrales verspreid door heel Nederland. Dus ook bij u in de buurt. Hierdoor zijn wij in staat om niet alleen snel, maar ook voordelig en beton van hoge kwaliteit te leveren. Indien nodig zelfs met een mixerpomp. Zo kunt u los met uw betonproject, wanneer het u uitkomt!

Vul uw postcode van het afleveradres in en bekijk wat de kosten zijn:

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Direct particulier beton kopen?

Wilt u meteen particulier beton kopen? Dat kan op ieder moment van de dag via drie simpele stappen:

  1. Selecteer het afleveradres
  2. Kies de gewenste betonsoort
  3. Afronden en betalen

Als u beton heeft besteld gaan wij meteen voor u aan de slag. Vervolgens wordt de door u gewenste hoeveelheid beton op het tijdstip dat u het beste uitkomt geleverd. Koopt u voor 12:00, dan kan dat dus al de volgende dag! We houden hierbij rekening met het milieu en maken gebruik van duurzame uitvoeringstechnieken. Alles zodat u zo snel en goed mogelijk verder kunt met uw project!

Professioneel advies

Bent u nog niet helemaal zeker, wilt u nog even vergelijken, of bent u op zoek naar professioneel advies? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag om advies

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons