Mededeling

Tijdens de bouwvakperiode (22 juli 2019 t/m 23 augustus 2019) is beton beperkt of niet leverbaar, afhankelijk van waar de stort is. Graag van te voren bellen en informeren naar de mogelijkheden en prijzen
Mail: info@betondirekt.nl / Tel 06-22545085.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton online kopen, snel & makkelijk

24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig beton online kopen, waar en wanneer u wilt overal in Nederland!

Het storten van een fundering, een erfverharding aanleggen of een nieuwe vloer in de garage. U wilt dergelijke klussen het liefst in één keer goed aanpakken, om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat te boeken.
Begin daarom goed met beton van hoge kwaliteit van Betondirekt. Beton online kopen is heel eenvoudig elk uur van de dag en is in een paar stappen bij ons geregeld.

In 3 stappen beton online kopen

Voor we het beton op uw werkadres kunnen afleveren, hebben een aantal gegevens nodig. Welke soort beton wilt u kopen en hoeveel? En voor welke toepassing? Deze informatie kunt u in de onderstaande 3 stappen vastleggen.

  • Stap 1 – Selecteer afleveradres
  • Stap 2 – Kies betonsoort
  • Stap 3 – Afronden & Betalen

Tijdens het invullen krijgt u meteen inzicht in wat de totale kosten zijn. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur? Uw beton kan dan nog door een van de dichtstbijzijnde partner producenten de volgende dag al op het gewenste adres en gewenste tijdstip worden geleverd.

Stap 1 – Selecteer afleveradres

Vul uw postcode van het afleveradres in en bekijk wat de kosten zijn:

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Professioneel advies

Bent u nog niet helemaal zeker, wilt u nog even vergelijken, of bent u op zoek naar professioneel advies? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag om advies