Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton storten Friesland

Beton bestellen en (laten) storten bij u in Friesland op locatie. Voor beide kunt u prima bij ons terecht, zowel zakelijk als privé. Zelf zijn we ook gevestigd in Friesland (Joure), maar we leveren beton door heel Nederland. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat u uw beton op door u aangegeven dag en tijdstip ontvangt. Het maakt daarbij niet uit of u veel of weinig beton nodig heeft.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Zelf beton storten in Friesland of laten doen?Beton storten friesland

Beton storten is een vak apart. Het vraagt de nodige aandacht en precisie. En ook de klus zelf is een factor die beslissend kan zijn of u wel of niet zelf het beton wil storten. Beton is heel veelzijdig. U kunt het als vloer willen gebruiken, als aanrechtblad of misschien wel als trap in uw woning. In het geval van het aanrechtblad en trap heeft u immers een mal nodig.

Wanneer u denkt dat u niet over de nodige kennis en kunde beschikt om zelf met het beton aan de slag te gaan, dan is het verstandiger om het te laten doen. En dat is natuurlijk ook prima. We helpen u er graag mee in Friesland.

Lees ook: Moet ik het beton zelf storten en afwerken?

Betondirekt: altijd bij u in de buurt

We hebben een samenwerkingsverband met een 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales. Die centrales zitten verspreid door heel Nederland. Wanneer we uw bestellen hebben ontvangen, zoeken wij voor u de dichtstbijzijnde producent op. Deze komt bij u op locatie in Friesland het beton brengen en eventueel ook voor u storten, op de dag / tijd / locatie die u heeft opgegeven. Er altijd een centrale bij u in de buurt dus u kunt snel aan de slag.

Wilt u in het weekend klussen? We kunnen u het beton ook op zaterdag leveren en in de avonduren. Gaat u morgen al met uw project aan de slag?  Bestel dan vandaag voor 12u, dan heeft u uw bestelling morgen in huis. Anders komt er een werkdag bij.

Lees ook: Kan ik de stortdatum verzetten of annuleren?

Hoeveel beton heb ik nodig?

Daar is een handige formule voor: Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal m3 beton dat u nodig heeft. Wel adviseren we i om 10% extra erbij op te tellen. Sowieso is het altijd beter om iets te veel te hebben dan te weinig. Maar beton zal iets inklinken dus die 10% extra is dan wel welkom.

Voorbeeld
Stel u heeft een oppervlakte van 10 bij 5 meter, waar u het beton wilt storten. De dikte is 15 cm. De som is dan: 10 x 5 meter = 50 m2 x 0,15 meter (15 cm) = 7,5 x 1,1 (10% extra) = 8,25 kuub beton om te bestellen.

Overal beton gestort

Wij storten beton door heel Nederland. Zo kunt u o.a. ook in onderstaande locaties beton bij ons bestellen:

Vragen of advies?

Gaat u wel zelf storten? Lees dan ook onze stortinstructies. In de video hieronder geven we ook nog enkele tips:

Verder kunt u ons gewoon telefonisch en via WhatsApp bereiken. Ook in de weekenden en in de avonduren. We beantwoorden al uw vragen rondom uw bestelling of welk beton u het beste kunt kiezen voor uw project.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons