Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton storten in de tuin

Dat beton een heel veelzijdig product is, wist u natuurlijk al. In de tuin ziet u dat ook terug. In de tuin kunt u een terras van beton aanleggen bijvoorbeeld. Maar beton leent zich ook uitstekend voor het maken van bloembakken, tuinmeubelen of als buitenkeuken.

Om uw tuin op te frissen met betonnen elementen, kunt u bij ons uw gewenste hoeveelheid beton bestellen. Dat kan in 3 stappen. En wilt u morgen al klussen? Bestel dan vandaag voor 12:00u en wij zorgen ervoor dat u morgen aan de slag kan. We leveren op de door u aangegeven plaats en tijdstip. Wij zorgen tevens voor het storten van het beton. De afwerking is aan u.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

beton storten in de tuin

Storten van beton in de tuin

Hoe u het beton in de tuin moet storten is logischerwijs afhankelijk van waar u het beton voor gaat gebruiken. Gaat u alleen een plantenbak maken of wilt u terrasje midden in de tuin aanleggen van beton? Voor de eerstgenoemde heeft u bijvoorbeeld een mal nodig (die u zelf kunt maken van betonplex). In de mal giet u het betonmengsel.

Hoeveelheid beton berekenen

Voor de hoeveelheid beton berekenen kunt u de volgende formules aanhouden voor verschillende vormen.

Voor rechthoek:
Lengte (in meter) x breedte (in meter) x dikte (in centimeter) = het aantal m3 beton wat u nodig heeft

Voor cilinder:
Hoogte (in meter) x diameter (in centimeter) = het aantal m3 beton wat u nodig heeft.

Tip: met inklinking en meetcorrectie in het achterhoofd is het wel verstandig om 10% meer bestellen. Beter iets teveel dan te weinig. U kunt beton bestellen tot een kwart.

Kosten per m3

U betaalt bij ons ongeveer 297 euro per m3. Voer hieronder uw postcode in (zodat we weten waar u het beton nodig heeft) en u kunt meteen de kosten inzien. De Prijs beton per m3 is nog afhankelijk van een aantal factoren zoals de afstand tot de dichtbij zijnde centrale en de hoeveelheid. Hoe meer u namelijk bestelt, hoe minder de prijs per kuub uiteindelijk wordt. Vul de hoeveelheid in in onze besteltool en u ziet gelijk waar u aan toe bent.

Onderhoud

Alles wat buiten staat (of ligt) wordt groen van alg. Dat komt door de combinatie van vocht en kou. Om uw betonnen tuinmeubelen of terras schoon te maken is gewoon water het beste. Gebruik bijvoorbeeld geen agressieve huismiddeltjes als azijn. Het doodt inderdaad levende organisme, maar het beton wordt er ook niet fraaier van.

Vragen?

Vragen? Neem contact op of stuur ons een WhatsApp bericht. Wij kunnen u informeren over diverse manieren van beton storten. Lees bijvoorbeeld meer over:

En nog veel meer! U kunt ons ook in de weekenden of in de avond bereiken. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie betreft beton storten in de tuin of andere locatie.

Beton bestellen?

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct