Mededeling

Houd er rekening mee dat er momenteel langere levertijden zijn! Bestel op tijd! Tijdens de bouwvak zijn er enkele centrales open dus u kunt altijd even bellen!
Tel 06-22545085.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton storten Limburg

Zowel bij het beton storten bij u in Limburg, als beton bestellen kunt u bij ons prima terecht. Het bestellen kan bij ons online (en dus 24/7). In 3 stappen kiest u onder andere hoeveel kuub u nodig heeft en wanneer u wilt gaan beginnen met storten. Dan zorgen wij dat u uw beton op die dag, tijd en plek ontvangt. Ongeacht hoe groot of klein uw klus is.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Zelf beton storten in Limburg of laten doen?Beton storten limburg

Het storten van beton vergt wel enig vakwerk en de nodige aandacht. Of u deze klus zelf wilt doen of liever uitbesteedt, hangt ook wel af van de klus zelf. Beton is natuurlijk een heel veelzijdig product. Wilt u het gebruiken als vloer voor de woonkamer? Of als oprit buiten? Of misschien wilt u uw keukenblad ermee maken. In dat laatste geval heb je immers een mal nodig.

Denkt u dat u niet over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om zelf beton te storten? Dan is het inderdaad verstandiger om het te laten doen. Wij komen u graag helpen in Limburg.

Betondirekt: altijd bij u in de buurt

Wij zijn Betondirekt en werken samen met een 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales verspreid door heel Nederland. Nadat u uw beton bij ons heeft besteld, zoeken wij de dichtstbijzijnde producent in Limburg voor u op. Deze komt vervolgens naar uw locatie op de aangegeven dag / tijdstip om het beton te storten. Er altijd een centrale bij u in de buurt dus u kunt snel aan de slag.

Levering kan ook in het weekend (zaterdag) en in de avonduren. Heeft u het beton morgen al nodig? Bestel dan vandaag voor 12u. Anders komt er een werkdag bij.

Lees ook: Kan ik de stortdatum verzetten of annuleren?

Tips en stortinstructies

Gaat u wel zelf storten? Lees dan ook onze stortinstructies. In de video hieronder geven we ook nog enkele tips:

Hoeveel beton heb ik nodig?

Dat kunt u met een simpele formule zelf uitrekenen: Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal kuub beton dat u nodig heeft. We adviseren wel om 10% extra erbij op te tellen. Sowieso is het altijd handiger om iets te veel te hebben dan te weinig. Maar beton zal iets inklinken dus die 10% extra is welkom.

Voorbeeld
Stel u heeft een oppervlakte van 10 bij 5 meter, waar u het beton wilt storten. De dikte is 15 cm. De som is dan: 10 x 5 meter = 50 m2 x 0,15 meter (15 cm) = 7,5 x 1,1 (10% extra) = 8,25 kuub beton om te bestellen.

Wij storten door heel Nederland

Wij leveren beton door heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande locaties ons beton geleverd krijgt:

Vragen of advies?

U kunt ons te allen tijde (ook de weekenden) telefonisch en via WhatsApp bereiken. Zelfs in de avonden. We beantwoorden al uw vragen rondom uw bestelling of welk beton u het beste kunt kiezen voor uw project.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons