Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton storten Zeeland

Beton storten voor uw klus in Zeeland. Daar kunnen wij u prima mee helpen. Zo kunt u bij ons 24/7 uw gewenste kuub beton bestellen. Vervolgens gaan wij voor u aan het werk: we zorgen ervoor dat uw beton op de dag en tijdstip bij u op bestemming is.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton laten storten in Zeelandbeton storten zeeland

Feitelijk leveren wij u het beton in Zeeland en dan is het aan u om het beton te storten (met extra mankracht). Heeft uw project echt een grote hoeveelheid beton nodig? Dan kunnen wij het ook voor u storten op de plaats van bestemming.

Beton storten is iets wat u misschien niet dagelijks doet. Het is een vak apart, ook als het om relatief kleine oppervlakten gaat. Als u ook met veel kuub beton zelf wilt gaan storten, bekijk dan ook eens onze stortinstructies voor extra tips. Denk ook altijd om uw eigen veiligheid en die van de mensen om u heen. In de video onder aan de pagina geven we u ook nog enkele tips:

Hoeveel kuub heb ik nodig?

Dat kunt u berekenen met de volgende formule: Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal m3 beton dat u nodig heeft. Tip: bestel 10% meer, omdat beton de neiging heeft om in te klinken. En sowieso is het beter om iets meer te hebben dan te weinig.

Bestellen bij Betondirekt: hoe werkt dat?

Wij hebben een samenwerkingsverband met zo’n 30 gecertificeerde betonmortelcentrales. Deze centrales vindt u kriskras door heel Nederland. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan we voor u aan de slag. we zoeken de centrale in Zeeland op, welke bij u op bestemming komt om uw beton te leveren en eventueel te storten. Bestellen kan hier in 3 stappen.

Levering kan vrijwel elke dag, ook in het weekend (zaterdag) en in de avonduren. Wilt u morgen aan de slag met uw project? Bestel dan vandaag nog voor 12 uur, en u heeft het morgen in huis. Anders komt er een werkdag bij.

Lees ook: Kan ik de stortdatum verzetten of annuleren?

Altijd op locatie gestort

Wij storten beton door heel Nederland. Zo kunt u ook in onderstaande locaties beton bij ons bestellen:

Vragen of advies?

U kunt ons elke dag van de week (ook de weekendend) telefonisch en via WhatsApp bereiken: 06-22545085. Zelfs in de avonden. We beantwoorden al uw vragen rondom uw bestelling of welk beton u het beste kunt kiezen voor uw project.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons