Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton storten

beton bestellen en stortenBeton storten op een bouwplaats, voor uw huis als oprit, of in huis voor een aanrechtblad. De mogelijkheden met beton zijn eindeloos. Bij Betondirekt kunt u voor elke klus – klein en groot – uw gewenste hoeveel beton bestellen. Online, 24/7 en op afspraak geleverd bij zakelijk en particulier.

Zelf beton storten of laten storten?

Of u het beste het beton zelf kunt storten of het liever laat storten, hangt van een aantal factoren af. Zo vraagt elke klus een andere aanpak. Een funderingsbalk of een ruwe betonvloer zou u zelf als handige klusser kunnen storten. Gaat u een wand maken van beton, dan is het wellicht beter om het beton te laten storten.

24/7 beton bestellen bij Betondirekt

Of u nu zelf het beton gaat gieten of het laat doen, bij Betondirekt.nl kunt u in ieder geval zeer voordelig uw beton bestellen.

Voordelen Betondirekt.nl

  • In 3 stappen uw beton besteld
  • Bestellen kan tot een kwart kuub
  • Meteen inzicht in de kosten
  • We leveren / storten het beton op afspraak. Dat kan zelfs al morgen zijn, mits u vandaag voor 12:00 besteld.
  • We leveren door heel Nederland op uw gewenste adres

Tips voor bij beton storten (video)

Bekijk onderstaande video, waar RTL op bezoek was bij Betondirekt. We leggen je enkele tips voor die je bij het storten van beton kunt gebruiken:

Bereken direct uw prijs

Vul uw postcode van het afleveradres in en bekijk wat de kosten zijn: Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode

Start direct