Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Terras van beton

Een betonnen terras of oprit is praktisch en prachtig tegelijk: het heeft een strakke, nette uitstraling en doordat er geen naden zijn heeft u geen last meer van onkruid. Maar ook verzakkingen zult u op terras niet meer tegenkomen. Dat maakt dat het ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk is.

Bij Betondirekt kunt u 7 dagen per week uw gewenste hoeveelheid beton bestellen. Wilt u morgen al aan de slag met uw terras? Bestel dan vandaag het beton voor 12:00 uur. Dan zorgen wij er voor dat u morgen het beton binnen heeft, op de door u aangegeven plaats en tijdstip. Wij zorgen tevens voor het storten van het beton.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

terras van beton aanleggen

Betonnen terras aanleggen

Een betonvloer storten (of het nou binnen of buiten is) is voor sommige doe-het-zelvers toch tegenop zien. Dat hoeft niet, mits u de juiste voorbereidingen treft. Zorg dus dat u genoeg mankracht heeft die het beton over het oppervlak kan verdelen. Het storten zelf gebeurt door de betreffende betoncentrale die het beton komt leveren.

Zandbed, waterafvoer en droogtijd

Zo moet u een zo glad mogelijk zandbed maken, net als een stevige bekisting en wapening. Daarbij moet u ook rekening houden met de waterafvoer, zodat regen niet op het terras blijft liggen.

Na het storten maakt u het beton helemaal glad met een afwerkspaan. Daarna volgt het drogen. Het hangt van het weertype af hoe lang dit gaat duren. In de zomermaanden met de zon mooi hoog aan de hemel, is dit sneller dan in het najaar. Gemiddeld duurt het wel een paar uur voordat u het kunt bewerken.

Afwerking terras

Nadat u uw nieuwe terras heeft aangelegd, volgt het impregneren en afwerking met een sealer. Impregneren is zeker nodig, omdat uw terras anders snel vuil wordt door groene aanslag. Dat geeft een onverzorgd uiterlijk, wat natuurlijk zonde is. Daarbij is uw terras met impregnatie ook waterdicht, waardoor u niet te maken krijgt met gladheid als het heeft geregend.

Waarom Betondirekt?

  • 24/7 beton bestellen en veilig afrekenen met iDeal.
  • Samenwerking met 30+ gecertificeerde betoncentrales. Altijd een bij u in de buurt en dus snelle levering
  • 7 dagen per week (ook in de avonduren) bereikbaar voor al uw vragen
  • Meteen inzicht in kosten, zonder dat u hoeft te wachten op een offerte
  • Geen extra leveringskosten*

*Wanneer u uw beton tussen 7:00 en 16:00 wilt storten. Buiten deze tijden komt er een bedrag bij van € 150,-

Kosten per m3

Wat uw terras u gaat kosten is geheel afhankelijk van de grootte van het oppervlak en dus hoeveel m3 u nodig heeft. U betaalt bij ons ongeveer 297 euro per m3. Voer hieronder uw postcode in (zodat we weten waar u het beton nodig heeft) en u kunt meteen de kosten inzien. Lees ook: ‘Wat kost beton per m3?

Vragen? Neem contact op of stuur ons een WhatsApp bericht.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct