Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Alphen aan den Rijn

Beton bestellen bij onze betoncentrale in Alphen aan den Rijn is erg eenvoudig met de service van Betondirekt! In slechts drie stappen bestelt u uw beton, waarna wij het de volgende werkdag bij u afleveren. Dit doen we vanuit de dichtstbijzijnde betoncentrale in Alphen aan den Rijn.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Snel en gemakkelijk bestellen bij betoncentrale Alphen aan den Rijn

De betoncentrale in Alphen aan den Rijn maakt het mogelijk om binnen een werkdag het bestelde beton te gebruiken voor uw projecten. Met ons systeem kunt u binnen vijf minuten een order plaatsen. Als u de bestelling voor 12:00 plaatst, gaan wij direct voor u aan de slag en worden uw producten de volgende werkdag geleverd. U moet daarvoor drie stappen volgen:

  1. Vul uw bezorgadres in 
  2. Kies het gewenste product dat u nodig heeft
  3. Vul uw betaalgegevens in en rond daarmee uw bestelling af

De betoncentrale in Alphen aan den Rijn helpt u graag

Bij Betondirekt werken we nauw samen met andere betoncentrales in Nederland. De bezorging van ons beton is altijd lokaal door de vele partners, waardoor u ook veel transportkosten bespaart. U heeft altijd de mogelijkheid om uit een ruim aanbod aan betonproducten te kiezen, zoals schuimbeton en een dekvloer. Onze producten zijn ruim op voorraad en daarnaast kunt u rekenen op goede service en kwaliteit.

Advies op maat van onze experts

Heeft u een vraag over een product, de bezorging of over een project? Onze experts staan u graag te woord en zijn altijd bereid u te voorzien van deskundig advies. Wij bieden u telefonisch en via de mail hulp op maat over het aanschaffen van beton voor uw project. Daarmee kunnen we garanderen dat u vragen en onduidelijkheden snel beantwoord worden en u binnen een aantal dagen kunt beginnen met uw project.

Hoeveel kost het beton bij Betondirekt?

Logisch dat u geen idee heeft wat beton kost, maar daarvoor bieden wij een oplossing! De prijs is te controleren via een rekenhulp op onze website. Deze maakt een nauwkeurige inschatting van de kosten door middel van een berekening van het aantal benodigde kubieke meters, het gewenste beton en de eventuele extra opties. Met deze gebruiksvriendelijke tool weet u precies waar u aan toe bent als u uw bestelling gaat plaatsen.

Hoeveel kubieke meter heb ik nodig voor mijn project? 

De benodigde hoeveelheid voor uw project is afhankelijk van de lengte, breedte en hoogte van het gebied dat u moet vullen met beton. Vermenigvuldig deze drie afmetingen met elkaar en je hebt je antwoord. Hier is een voorbeeldberekening:

Stel: de lengte is 8 meter, de breedte is 4 meter en de hoogte is 0,3 meter. 8 x 4 x 0,2 = 9,6. Voeg hier een marge van 10% aan toe voor eventuele variaties. Dus 9,6 + 10% (x 1,1) = 10,6.

Waar kunnen jullie het beton leveren?

Naast onze betoncentrale nabij Alphen aan den Rijn werken we ook samen met betoncentrales op andere locaties in heel Nederland. Deze locaties zijn:

 

Uw beton geleverd krijgen vanuit de betoncentrale in Alphen aan den Rijn

Beton bestellen bij een betoncentrale in Alphen aan den Rijn? Het kost u maar een paar minuten. De volgende werkdag heeft u uw benodigdheden al in huis en kunt u een start maken met uw betonproject.

Heeft u vragen waar u het antwoord niet op kunt vinden? Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts. Hierna kunt u met een gerust hart uw beton bestellen bij de betoncentrale in Alphen aan den Rijn.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons