Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Hoorn

Beton bestellen bij onze betoncentrale in Hoorn doet u snel en simpel via Betondirekt. Uw bestelling kunt u in drie eenvoudige stappen plaatsen, waarnaar wij voor u aan de slag gaan en het beton zo snel mogelijk leveren vanuit de dichtstbijzijnde betoncentrale in Hoorn.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Eenvoudig beton bestellen bij betoncentrale Hoorn

Met het eenvoudige bestelsysteem van de betoncentrale in Hoorn kunt u snel en eenvoudig een bestelling plaatsen. Bestel voor 12:00 en wij kunnen u verzekeren dat uw producten de volgende dag bij u worden geleverd. In slechts drie stappen kunt u een order plaatsen:

  1. Vul uw gegevens, waaronder het afleveradres in
  2. Selecteer het gewenste product dat u wilt aanschaffen
  3. Vul uw betaalgegevens in en rond de bestelling daarmee af

De samenwerking met de betoncentrale in Hoorn

Bij Betondirekt werken we samen met betoncentrales door heel Nederland. Hierdoor kunnen we uw beton laten bezorgen door onze dichtstbijzijnde partner in de buurt van Hoorn. Dit zorgt ervoor dat de levering altijd lokaal is en u uw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen zal ontvangen, indien de producten op voorraad zijn. Ook hoeft u daardoor geen hoge transportkosten te betalen.

Bij onze partners door heel Nederland heeft u de keuze uit verschillende producten die in het beton assortiment vallen. Zo kunt u kiezen voor een dekvloer van beton, maar ook voor schuimbeton om bijvoorbeeld uw vloer te isoleren.

Wij adviseren u graag over de verschillende soorten beton in ons assortiment. Welk project u ook moet uitvoeren, wij kunnen u vertellen wat voor type beton daarbij het beste aansluit. Bovendien zijn wij op de hoogte van onze actuele voorraden, waardoor we u kunnen garanderen dat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling bij de betoncentrale in Hoorn.

Al uw vragen beantwoord

Dankzij onze uitgebreide kennis van beton kunnen wij u altijd deskundige adviezen geven. Wij zijn doordeweeks telefonisch en via de e-mail bereikbaar en staan klaar om u te voorzien van een gedegen advies. Hieronder vindt u het antwoord op een aantal veelgestelde vragen en informatie over onze tarieven die de betoncentrale in Hoorn hanteert.

Hoeveel kost het beton bij Betondirekt?

Twijfelt u over de kosten van het beton voor in Hoorn? Geen zorgen. U kunt bij ons voordelig uw beton aanschaffen. U kunt de prijs van uw beton eenvoudig controleren op het moment dat u uw bestelling gaat plaatsen. Voer het aantal benodigde kubieke meters in, selecteer het gewenste beton en eventuele extra opties. Daarna zal onze rekenhulp een nauwkeurige inschatting maken. Met deze gebruiksvriendelijke tool weet u precies waar u aan toe bent als u uw bestelling gaat plaatsen.

Hoeveel kubieke meter heb ik nodig voor mijn project? 

De benodigde hoeveelheid voor uw project is afhankelijk van de lengte, breedte en hoogte van het gebied dat u moet vullen. Vermenigvuldig deze drie afmetingen met elkaar en je hebt je antwoord. Hier is een voorbeeldberekening:

Stel: de lengte is 5 meter, de breedte is 6 meter en de hoogte is 0,2 meter. 5 x 6 x 0,2 = 6. Voeg hier een marge van 10% aan toe voor eventuele variaties. Dus 6 + 10% (x 1,1) = 6,6.

Waar kunnen jullie het beton leveren?

Naast onze betoncentrale nabij Hoorn werken we ook samen met betoncentrales op andere locaties in heel Nederland. Deze locaties zijn:

 

Uw beton snel geleverd door de betoncentrale nabij Hoorn

Heeft u beton nodig voor in Hoorn? Bestel het snel via Betondirekt! Het kost maar een paar minuten om uw beton te bestellen en de volgende werkdag krijgt u het thuis geleverd. Heeft u nog vragen over onze betonproducten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Onze experts kunnen al uw vragen beantwoorden, zodat u uw beton kunt bestellen vanuit de betoncentrale in Hoorn.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons