Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Roosendaal

U bestelt uw beton eenvoudig bij een betoncentrale nabij Roosendaal via Betondirekt! Wij werken samen met diverse betoncentrales, waardoor wij uw beton in Roosendaal snel en voordelig kunnen leveren. Als u online een bestelling plaatst, levert de betoncentrale bij Roosendaal dit al binnen 2 werkdagen bij u thuis. Plaats uw bestelling hier!

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Kies voor een betoncentrale bij Roosendaal

Betoncentrale Roosendaal

Door via ons te bestellen bij de betoncentrale nabij Roosendaal, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit betonmortel. Hierdoor vindt u altijd een materiaal dat geschikt is voor diverse toepassingen. Of u nu een nieuwe fundering wilt storten, een erfverharding wilt aanleggen of een andere klus met beton in Roosendaal op de planning heeft. Wij kunnen het leveren! U kunt namelijk kiezen uit drie soorten mortel:

  • Schuimbeton: lichtgewicht en hoge isolatiewaarde
  • Eco2Floor: duurzaam en hoge warmtegeleiding
  • Regulier: standaard en hoogwaardig kwaliteitsbeton

Door de verschillende kenmerken en toepassingen bent u voor vele klussen aan het juiste adres bij deze betoncentrale in Roosendaal. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over de toepassing en keuze voor het meest geschikte betonmortel voor uw klus! Wij helpen u graag.

In 3 stappen uw beton in Roosendaal bestellen

Bent u er over uit welk type beton in Roosendaal het meest geschikt is? Dan kunt u eenvoudig en snel in drie stappen uw bestelling plaatsen bij de betoncentrale:

  • Vul de postcode van uw gewenste bezorg locatie in
  • Kies het type mortel en accessoires naar keuze
  • Vul uw gegevens verder in

Naast het type betonmortel kunt u dus ook nog kiezen voor extra accessoires. Zo kunt u een mixerpomp bij uw bestelling plaatsen. Deze pomp zal het beton voor u mixen. Dit bespaart u zelf veel kracht en energie.

De juiste hoeveelheid betonmortel

Vanzelfsprekend moet u tijdens uw bestelling ook aangeven welke hoeveelheid vanuit de betoncentrale bij Roosendaal geleverd moet worden. Dit kunt u gemakkelijk berekenen middels onderstaande formule:

Lengte x Breedte x Diepte x 1.1.

Hiermee berekent u het aantal m3 oppervlakte waarop het beton wordt gestort. De 1.1 is een veiligheidsmarge welke rekening houdt met de inklinking van betonmortel en eventuele verkeerde afmetingen. Deze 10% extra moet voorkomen dat u te weinig bestelt.

Veilig beton storten

Om veilig te werk te gaan is het verstandig om vooraf onze instructies voor beton storten te lezen. Natuurlijk wilt u dat het storten op een goede manier gebeurt, waardoor uw fundering of erfverharding het mooist wordt. Daarbij kan het cement in betonspecie huidirritaties en branderigheid veroorzaken. Het is daarom van belang dat u goede beschermende kleding en handschoenen draagt bij het werken met beton.

Als er nog vragen zijn betreft het storten kunt u altijd contact met ons opnemen. Veiligheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Daarom werken wij ook alleen met gecertificeerde betoncentrales in de omgeving. Hiermee kunnen wij de hoge kwaliteit van veilig en goed beton waarborgen.

Onze betoncentrales leveren in Roosendaal en omgeving

Doordat wij samenwerken met meerdere locaties, kunnen wij een snelle levering van uw betonmortel garanderen. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bestelling plaatsen. Indien u hier nog vragen over heeft, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de telefoon, chat of Whatsapp.

Waar en wanneer u maar wilt, wij leveren uw beton bij u thuis of op locatie. Wij werken namelijk samen met andere betoncentrales in Roosendaal en omgeving:

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons