Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Venray

Bij de betoncentrale in Venray is het mogelijk om op een simpele en snelle manier online uw beton te bestellen. Plaats uw order in slechts drie eenvoudige stappen op de website van Betondirekt en wij leveren zo snel mogelijk uw beton vanuit de dichtstbijzijnde betoncentrale in Venray.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Simpel en snel uw beton bestellen bij betoncentrale Venray

De betoncentrale in Venray maakt het mogelijk om snel en eenvoudig beton te bestellen voor in Limburg. Omdat wij bij Betondirekt samenwerken met veel betoncentrales in heel Nederland, kunnen wij uw beton snel laten leveren door een lokale partner.

Met ons systeem kunt u snel uw producten bestellen, waarna wij direct voor u aan de slag gaan om de bestelling op tijd te verzenden. Als u voor 12:00 uw bestelling plaatst, worden uw producten de volgende werkdag geleverd. U moet drie simpele stappen ondernemen om een order te plaatsen:

  1. Vul uw bezorgadres in 
  2. Kies het gewenste product 
  3. Vul uw betaalgegevens in en rond daarmee uw bestelling af

De betoncentrale in Venray staat voor u klaar

De bezorging van beton vanuit de betoncentrale in Venray is altijd lokaal door de vele partners in Limburg. U bespaart daardoor transportkosten en u kunt rekenen op goede service en kwaliteit. Bij onze partners heeft u de mogelijkheid om uit een ruim aanbod aan diverse producten te kiezen, zoals schuimbeton en een dekvloer.

Wij geven u graag advies over onze producten en welk soort beton u moet aanschaffen voor uw project. De samenwerking tussen Betondirekt en de verschillende partners door heel het land is goed, waardoor we u kunnen garanderen dat de voorraden kloppen en u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling, in dit geval vanuit de betoncentrale in Venray.

Al uw vragen beantwoord door onze experts 

Onze experts hebben uitgebreide kennis op het gebied van beton en zijn altijd bereid u te voorzien van deskundig advies. U kunt elke werkdag telefonisch of per e-mail contact opnemen om uw vragen of onduidelijkheden beantwoord te krijgen. Hieronder vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. 

Hoeveel kost het beton bij Betondirekt?

Heeft u geen idee wat beton kost? Logisch, maar wij kunnen u daarbij helpen! U kunt bij ons voordelig uw beton aanschaffen. De prijs is te controleren via een rekenhulp op onze website. Deze maakt een nauwkeurige inschatting van de kosten door middel van een berekening van het aantal benodigde kubieke meters, het gewenste beton en de eventuele extra opties. Met deze gebruiksvriendelijke tool weet u precies waar u aan toe bent als u uw bestelling gaat plaatsen.

Hoeveel kubieke meter heb ik nodig voor mijn project? 

De benodigde hoeveelheid voor uw project is afhankelijk van de lengte, breedte en hoogte van het gebied dat u moet vullen met beton. Vermenigvuldig deze drie afmetingen met elkaar en je hebt je antwoord. Hier is een voorbeeldberekening:

Stel: de lengte is 6 meter, de breedte is 4 meter en de hoogte is 0,4 meter. 5 x 6 x 0,2 = 9,6. Voeg hier een marge van 10% aan toe voor eventuele variaties. Dus 9,6 + 10% (x 1,1) = 10,6.

Waar kunnen jullie het beton leveren?

Naast onze betoncentrale nabij Venray werken we ook samen met betoncentrales op andere locaties in heel Nederland. Deze locaties zijn:

 

Uw beton snel geleverd door de betoncentrale vlakbij Venray

Bent u op zoek naar beton in Venray? Bestel het snel via Betondirekt! Het kost maar een paar minuten om uw beton te bestellen en de volgende werkdag krijgt u het thuis geleverd.
Heeft u nog vragen over onze betonproducten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan u graag te woord! Hierdoor kunt u met vertrouwen uw producten bestellen in de buurt van de betoncentrale in Venray.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons