Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betonvloer laten storten

Veel mensen willen een betonvloer laten storten. Niet zo gek, want een betonvloer heeft een bijzondere en mooie uitstraling die veel bijdraagt aan de sfeer in een huis of tuin. Wat zijn de nadelen van een betonvloer en wat zijn de mogelijkheden? Wij zetten het voor je op een rij.

Voordelen van een betonvloer

Een betonnen vloer heeft vele voordelen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld de prijs. Vergeleken met andere vloeren is beton erg betaalbaar en zeker bij Betondirekt.nl

ekt bent u heel voordelig uit. Daarnaast is een betonnen vloer eenvoudig om te onderhouden, want er zijn geen kieren waar zich vuil in kan ophopen. Een betonnen vloer is dus ook erg hygiënisch. Een ander voordeel is dat vloerisolatie en vloerverwarming gecombineerd kunnen worden met een betonvloer. Een betonvloer is namelijk fris in de zomer en warm in de winter, niet verkeerd toch?

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar

Een nadeel van beton is dat de plaatsing nauwkeurig moet gebeuren, anders kunnen er scheurtjes en barstjes ontstaan. Ook is beton gevoelig voor vetten en zuren, dus als de vloer wordt aangelegd in een ruimte waar deze veel aanwezig zijn is het verstandig een speciale beschermende coating aan te brengen. Maar als we de voor- en nadelen naast elkaar zetten is een betonvloer dus vooral duurzaam, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar.

Wat kost het storten van een betonvloer?

De prijs van het laten storten van een betonvloer hangt af van hoeveel beton er nodig is. Dit wordt berekend per vierkante meter. Vermenigvuldig de afmetingen van de lengte, breedte en dikte in centimeters met elkaar om te weten hoeveel kuub u moet bestellen. Wilt u precies weten hoeveel het storten van een betonvloer voor uw project kost? Vraag dan een offerte aan.

Beton bestellen bij Betondirekt

Wilt u beton laten storten of een offerte aanvragen van de prijs per vierkante meter? Vraag dan hier een offerte aan. Bestellen kan 24/7, dus ook als u om twee uur ’s nachts ineens een
geniale ingeving hebt. Wij bieden niet alleen een voordelige prijs, maar ook een hele snelle levering. Bestelt u voor 12.00 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Zo wordt die betonnen vloer laten storten een eitje.

Vul nu de offerte in of neem informatie met ons op voor meer informatie.

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons