Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Eco2floor

Eco2floor is een duurzaam mortel, met goede warmtegeleiding en beperkte krimp. Daarbij is Eco2floor makkelijk te verwerken als gietdekvloer. Wilt u de perfecte vloer in combinatie met vloerverwarming? Bestel uw eco2floor voordelig en snel bij Betondirekt!

 

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

 

Eco2floor: van restproduct naar duurzame oplossing

Eco2floor
Eco2floor is gemaakt op basis van duurzaam gemalen gegranuleerd hoogovenslak, ook wel bekend als GGBS. Dit is een zuiver restproduct afkomstig uit de staalindustrie. Hierbij zijn deze slakken door de bindende werking een vervanging voor het traditionele cement.

Doordat dit restproduct met Eco2floor een nieuwe bestemming heeft gevonden is het een erg milieuvriendelijke en duurzame manier van een gietdekvloer. Ook tijdens het productieproces van dit mortel vindt nagenoeg geen CO2 uitstoot plaats.

Arbovriendelijke gietdekvloer

Dit type betonmortel is zelf nivellerend en gemakkelijk verpompbaar als gietdekvloer. Dit houdt in dat het mortel zichzelf goed verspreidt, door het vloeibare karakter. Dit komt onder andere doordat het Eco2floor een homogene structuur heeft.

De ervaring leert dat hierdoor kleinere werken zo gepiept zijn en grotere vloeren tot wel 1000 m2 in één dag gerealiseerd kunnen worden.

Door de structuur verspreidt het zichzelf goed en hoeft u bij het aanleggen minder op de knieën om de vloer vlak af te werken. Het meeste werk kan staande gedaan worden, waardoor er een stuk minder lichamelijke inspanning verricht hoeft te worden.

 

Eco2floor ervaringen met vloerverwarming

Doordat het materiaal warmte goed geleidt en nagenoeg niet krimpt bij warmte, zijn de Eco2floor ervaringen met vloerverwarming erg goed. De goede warmte geleiding van dit materiaal maakt deze manier van verwarmen nog energie zuiniger.

Daarbij is deze gietdekvloer ook uitstekend geschikt voor gebruik in natte ruimtes zoals een badkamer en het toilet. Door de snellere droging van het materiaal kunt u het tevens sneller verlijmen en betegelen dan andere mortels. Dit kan gewoon met een gebruikelijke primer en tegellijm.

Altijd voordelige Eco2floor prijs

Doordat wij samenwerken met verschillende betoncentrales door heel Nederland, kunnen wij u vooraf geen vaste prijs geven wat de eco2floor prijs per kuub is. Voor actuele prijzen kunt u deze opvragen door te bellen naar 06-22545085 of te mailen naar info@betondirekt.nl

Wel kunnen wij u verzekeren dat de prijs voor deze Eco2floor gietdekvloer voordelig is, doordat uw bouwperiode aanzienlijk verkort wordt. Hoe langer dit proces duurt, hoe meer geld u natuurlijk moet berekenen en het bouwproces vertraagd wordt.

Door de snelle droging van dit mortel kunt u hier echter al binnen 24uur overheen lopen en is het na 72uur belastbaar! Tevens hoeft u het product niet na te bewerken, bijvoorbeeld door te schuren. Zo kunt u snel verder met de andere werkzaamheden.

 

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

 

Alle voordelen op een rij

Zoals u leest zijn er vele voordelen om te kiezen voor een gietdekvloer van dit mortel. Hierbij nog eens alle voordelen voor u op een rij op basis van ervaringen:

  • Makkelijke verwerking
  • Beloopbaar na 24 uur
  • Belastbaar na 72 uur
  • Geen nabewerking nodig
  • Geschikt met reguliere primer en tegellijm

Wilt u zo snel mogelijk van deze voordelen profiteren? Bestel dit mortel dan snel online bij Betondirekt. Door onze samenwerking met diverse betoncentrales door het hele land kunnen wij snel schakelen en leveren. Vaak heeft u uw bestelling al de volgende dag in huis. Bestel daarom snel online of geef uw bestelling telefonisch aan ons door. Onze medewerkers staan voor u klaar voor vragen en het bestellen van Eco2floor.

Gietdekvloer bestellen

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons