Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Garagevloer storten

Beton in de garage als vloer is een aanrader. Het kan niet verzakken, zoals u bij tegels wel ziet. Ook is het onderhoudsvriendelijk en één geheel. Het oogt gewoon mooi strak en netjes. Om een garagevloer te storten kunt u via ons uw beton bestellen. Dat kan in 3 eenvoudige stappen. Bestelt u vandaag voor 12:00 uur? Dan kunnen we het u morgen al leveren.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Verder geven we u op deze pagina enkele tips voor het maken van een betonnen garagevloer. Zoals de dikte en hoe het zit met de ondervloer.

beton garagevloer storten

Dikte betonvloer voor in de garage

De gewenste dikte hangt af van wat de vloer moet kunnen dragen. Een garage biedt vaak onderdak voor een auto. Of staan er zware gereedschappen. Dus de betonvloer moet dan dikker en dus steviger zijn dan als u de vloer in uw tuinhuisje zou storten. Houd ongeveer een dikte aan van tussen de 18 en 20 cm voor in de garage.

Dubbele wapening

Omdat de garagevloer dus dagelijks veel te verduren krijgt, zoals de auto die er op rijdt, is het verstandig om dubbele wapening toe te passen. Dan is de vloer beter bestand tegen trek- en drukspanningen. Dubbele wapening zijn twee betonnetten op elkaar, welk u met een afstandhouder van elkaar gescheiden houdt.

De ondervloer

Als de ondergrond sterk genoeg is, kunt u het beton vrijwel direct erop storten. De ondervloer moet dus wel voldoende draagkracht hebben en stevig zijn. Het is niet mogelijk om het beton direct op een tegelvloer te gieten. Twijfelt u? Neem dan contact op. Dan kunnen we u direct adviseren.

Afwerking garagevloer

Om de kersverse garagevloer te beschermen tegen vuil en beschadigingen, raden we aan om de betonvloer te impregneren. Doe dit na het storten.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons