Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Prijs beton

De prijs van beton hangt van een aantal factoren af. Ten eerste is het soort beton bepalend voor de prijs en uiteraard ook hoeveel er gestort moet worden. Bestel altijd 10% meer dan u heeft uitgerekend. Zo voorkomt u dat er nog een dure nabestelling gedaan moet worden. Bereken direct in 3 stappen wat beton voor u kost.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Wat is allemaal bepalend voor de prijs van beton?

Naast de hoeveelheid aantal m3 en het soort beton, zijn er nog een aantal factoren wat de prijs van het beton bepaalt:

  • Toepassing van het beton. Bijvoorbeeld uw vloer, oprit of fundering.
  • Leverdagen en levertijden. Voor 7.00 uur en na 16.00 uur betaalt u extra kosten voor het leveren van beton.
  • Vrachtkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid beton die u heeft bestelt. Hoe meer beton u laat leveren, des te lager de vrachtkosten.
  • Gebruik mixerpomp. De mixerpomp heeft een horizontaal bereik van circa 22 meter. De vaste kosten voor het gebruik van een mixerpomp bedraagt € 315,00 excl. BTW, dit is incl. het verpompen van 7 m3 beton. Indien nodig wordt vervolgens een toeslag van € 12,00 excl. BTW berekent voor iedere m3 die extra verpompt moet worden. Wanneer er binnen gestort moet worden of er moet meer lengte overbrugt worden, kunnen wij een aanhangerpomp voor u inzetten.

 

Wij raden u aan om onze Stortinstructies te raadplegen mocht u nog geen ervaring hebben met het storten van beton.

 

Meteen inzicht in de kosten

Hoeveel u nodig heeft, wat de toepassing is en op welk adres u het beton geleverd wilt hebben, kunt u in 3 stappen heel eenvoudig vastleggen. Tijdens het invullen van het uw postcode, aantal m3 en toepassing, is de prijs voor het leveren van beton meteen inzichtelijk. Hierbij zijn de vrachtkosten inbegrepen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de prijs van beton en de leveringskosten. Als u voor 12 uur bestelt, doen wij onze uiterste best om het beton de eerstvolgende werkdag te leveren (indien gewenst). Wanneer u kiest voor de optie mixerpomp, komt er een extra werkdag bij.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct