Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton Drenthe

Wij storten schuimbeton door heel Drenthe voor verschillende klussen. Denk hierbij aan het storten van dit materiaal voor een nieuwe fundering, werkvloer of voor het isoleren van de vloer.

Door de stijgende energieprijzen is et bestellen van dit product steeds populairder geworden. Het middel heeft namelijk een hoge isolerende werking. Daarnaast is het materiaal bestand tegen rot, schimmels of ongedierte. Kortom, heeft u binnenkort dit middel nodig? Neem direct telefonisch contact met ons op voor het kopen van uw schuimbeton in Drenthe.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058.

Schuimbeton in Drenthe voor particulieren en bedrijven

Schuimbeton Drenthe

In de omgeving Drenthe leveren en storten wij schuimbeton voor particulieren en bedrijven. Het maakt niet uit hoeveel u nodig heeft, wij leveren de juiste hoeveelheid op de locatie die voor u het beste uitkomt.
Drenthe. Hierdoor garanderen wij schuimbeton van hoge kwaliteit voor particulieren en bedrijven.

Door onze jarenlange ervaringen hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Wij werken daarom alleen samen met gecertificeerde betoncentrales door heel Nederland en

Subsidie is nu mogelijk

Vanaf 2022 is het bestellen van schuimbeton nog goedkoper geworden. Vanuit het Nederlands Bouwbesluit kunt u nu eenvoudig een subsidie aanvragen van €11 per vierkante meter. Tijdens het aanvragen zijn er verschillende voorwaarden waar u zich aan moet houden. Meer informatie kunt u vinden op de website van RVO.

Het storten van dit middel in combinatie met de subsidie van RVO is een slimme investering. Het materiaal isoleert uw woning, waardoor u op termijn geld bespaart op de energierekening. Heeft u meer vragen over het aanvragen van subsidie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met het leveren van schuimbeton in de omgeving Drenthe.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058.

Voordelen van dit product

Het storten en gebruikmaken van schuimbeton in Drenthe heeft verschillende soorten voordelen. De voordelen van het materiaal zijn:

  • Licht materiaal: ideaal voor het nivelleren van uw ondervloer. Dit komt doordat het gewicht tussen de 500 en 1800 kg / m3 ligt.
  • Milieuvriendelijk: het materiaal wordt volledig gerecycled. Hierdoor is het een milieuvriendelijke optie.
  • Goedkoper: de kosten van schuimbeton zijn goedkoper dan andere betonsoorten.
  • Vochtwerend: omdat dit product vochtwerend is, is het bestand tegen schimmels, rot en ongedierte.
  • Zelf-nivellerend: het materiaal is eenvoudig zelf te storten, omdat het makkelijk uitvlakt.
  • Hoge isolatiewaarde: het materiaal heeft een isolerende werking. Dit komt door de gesloten structuur en de luchtbellen die in dit middel zitten.

Door de vele voordelen wordt dit materiaal gebruikt als isolatiebeton en is het mogelijk om het schuimbeton met vloerverwarming te combineren. Daarnaast is het materiaal binnen 48 uur droog, waardoor u er snel weer overheen loopt en verder kunt gaan met uw klus. Om de klus nog sneller te laten verlopen, leveren wij uw schuimbeton zo snel mogelijk in Drenthe.

Bestel uw schuimbeton in Drenthe bij Betondirekt

Benieuwd wat de mogelijkheden voor het gebruik van schuimbeton in Drenthe zijn? Of weet u het zeker dat u dit materiaal voor uw volgende klus gaat gebruiken? Bestel dan eenvoudig online bij Betondirekt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk in Nederland opgericht. Hierdoor realiseren wij een snelle levering.

Heeft u nog vragen over het gebruik en storten van dit product? Neem dan contact met ons op. Wij geven antwoord op al uw vragen en helpen u graag met het bestellen en leveren van schuimbeton in Drenthe.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058.

Wij leveren door heel Nederland
Naast het leveren van schuimbeton in Drenthe, leveren wij ook in de volgende steden en provincies:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons