Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton Friesland

Zoekt u voor het storten van de fundering, werkvloer of isolatie van de kruipruimte naar schuimbeton? Friesland bestelt bij Betondirekt! Neem contact met ons op via 06-22545085 en wij helpen u met het plaatsen van een bestelling voor schuimbeton.

Het storten en afwerken van schuimbeton is echter vakwerk. Heeft u tijdens de klus nog vragen? Wij helpen u graag! Betondirekt komt bij u in Friesland wanneer het u uitkomt om het schuimbeton te pompen.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

schuimbeton friesland

Levering van schuimbeton in Friesland

Wanneer u schuimbeton bestelt bij Betondirekt, kiest u automatisch voor een gecertificeerde centrale. Dit betekent dat u betrouwbaar en kwalitatief goed beton bestelt in Friesland. Bij ons kunt u al vanaf 1 m3 schuimbeton bestellen.

Wanneer de bestelling bij ons is binnengekomen, gaan wij direct aan het werk. Wij zoeken de dichtstbijzijnde partner in de buurt van Friesland. Deze levert uw bestelling schuimbeton op de dag en tijd die u heeft doorgegeven.

 

Schuimbeton is nu nog voordeliger door subsidie

De kosten van schuimbeton zijn al relatief goedkoop vergeleken met andere betonsoorten. Vanaf 2022 is dit nog goedkoper geworden! Vanuit het Nederlands Bouwbesluit kunt u nu een subsidie van €11 per vierkante meter aanvragen. U kunt deze subsidie aanvragen wanneer u twee verduurzamingsmaatregelen uitvoert. Meer informatie over het subsidieproces vindt u op de website van RVO.

Wilt u precies weten hoeveel het kost per m3? Neem dan contact met ons op! Betondirekt kan vanuit Friesland snel uw schuimbeton leveren.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Meer voordelen van dit materiaal

Wanneer u schuimbeton in Friesland bestelt, kunt u er al snel achter komen hoe veelzijdig dit beton is. Dit komt voornamelijk door het gewicht dat tussen de 500 en 1800 kg / m3 ligt. Hierdoor kan het eenvoudig verwerkt worden voor verschillende projecten, zoals uw vloer, fundering of om uw kruipruimte te isoleren. Andere voordelen van het gebruik van schuimbeton zijn:

  • Hoge isolatiewaard
  • Bestand tegen rot en schimmels
  • Zelf nivellerend product, hierdoor kunt u het gemakkelijk zelf storten
  • Combinatie met uw vloerverwarming mogelijk
  • Bestand tegen vorst
  • 48 uur na toepassing al beloopbaar
  • Volledig recyclebaar

Bestel nu uw schuimbeton in Friesland bij Betondirekt!

Weet u zeker dat u schuimbeton gaat gebruiken voor uw volgende project? Bestel dan direct online en wij leveren het vanuit Friesland. Met onze jarenlange ervaring en netwerk door heel Nederland, kunnen we een snelle levering realiseren. Wij hebben samenwerkingen in Friesland, maar leveren ook in de rest van Nederland.

Heeft u nog vragen over het gebruik van schuimbeton? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de bestelling en levering van schuimbeton in Friesland.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Overal geleverd

Naast Friesland leveren wij ook in onderstaande steden en provincies:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons