Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton in de kruipruimte: hoe zit dat?

schuimbeton kruipruimte

Schuimbeton in de kruipruimte is de ideale oplossing voor tochtige en vochtige kruipruimtes die u toch al niet gebruikt. Tenslotte begint een goed geïsoleerde woning juist bij de fundering, waar de kilte uit de aarde de kans heeft omhoog te kruipen.

In dit artikel vertellen we u graag waarom dit type beton zo geschikt is om uw kruipruimte te isoleren, hoe Betondirekt dit aan u levert, en hoe wij uw woning weer aangenaam warm kunnen maken door schuimbeton in uw kruipruimte te storten.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Hoe schuimbeton kruipruimtes helpt isoleren

Dat schuimbeton kruipruimtes zo uitstekend helpt isoleren, heeft te maken met de luchtige eigenschappen van dit materiaal. Schuimbeton is namelijk een mengsel van cement, water, zand en schuimmiddel met een relatief lage dichtheid, waardoor er veel lucht in achterblijft. Bij het storten vormt het schuimbeton een isolerende laag die de kou en vochtigheid uit uw kruipruimte weert. Juist door de aanwezigheid van de lucht wordt dit effect extra versterkt.

Een groot voordeel van schuimbeton als isolatiemateriaal is dat dit eenvoudig te storten is. Tijdens het storten is het materiaal nog vloeibaar, waardoor het zich vanzelf naar uw kruipruimte vormt. Doordat de lege ruimte onder uw woning dus keurig wordt opgevuld door een soort beton dat van zichzelf een sterk isolerende werking heeft, blijft uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer. Zo helpt schuimbeton uw kruipruimte isoleren.

Waarom een goed geïsoleerde kruipruimte een must is

Door te investeren in de isolatie van uw kruipruimte met schuimbeton, kunt u een groot aantal problemen voor zijn, mits u hier op tijd bij bent. De voornaamste veroorzaker van deze problemen is het bodemwater dat zich standaard in de aarde bevindt, en dat zich langs een slecht geïsoleerde kruipruimte eenvoudig een weg naar binnen kan banen. Als dit vocht eenmaal de kans krijgt, kan dit leiden tot schimmelvorming en zelfs houtrot. Dit kan de fundering van uw huis ernstig aantasten.

Een signaal dat weg kan geven dat uw kruipruimte nodig geïsoleerd dient te worden, is een onverklaarbare tocht uit de vloer. Sowieso kan dit erg vervelend zijn en kan dit ervoor zorgen dat u meer gaat stoken dan nodig zou moeten zijn, maar het kan ook een teken zijn van een groter probleem. Door uw kruipruimte met schuimbeton te vullen, slaat u dus meerdere vliegen in één klap.

schuimbeton vloerverwarming

 

De kruipruimte vullen met schuimbeton: wat zijn de kosten?

De kosten van schuimbeton zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij is het aantal m3 beton dat u nodig heeft de zwaarwegende factor. Dit is afhankelijk van het aantal m2 vloeroppervlak dat gevuld moet worden en de dikte van de laag die benodigd is om te voorkomen dat tocht en vocht alsnog bij uw woning naar binnen kunnen sijpelen. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij een offerte voor u opstellen; dan zijn er gegarandeerd geen onduidelijkheden meer.

 

schuimbeton bestellen

Schuimbeton bestellen? Betondirekt levert overal!

Als betonleverancier levert Betondirekt schuimbeton door heel Nederland. Schuimbeton bestellen kan bij ons op twee manieren: of u neemt via de website contact met ons op, of u belt direct naar 06-22545085. Wij staan u graag te woord! Na uw bestelling nemen wij zelf contact op met een leverancier in uw omgeving, zodat we gezamenlijk de leverdatum en levering kunnen afstemmen.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op
of bel naar 06-22545085

 

Tocht uit de vloer? Schuimbeton in de kruipruimte lost het op!

Een doeltreffende manier voor het aanpakken van tocht en vocht die omhoog komen uit uw kruipruimte, is schuimbeton. Dit materiaal dicht alle hoeken en kieren van uw fundering optimaal af, waarna zijn isolerende eigenschappen effectief voorkomen dat grondwater en koude lucht nog een kans hebben. Met schuimbeton in uw kruipruimte geniet u niet alleen van een warmer en comfortabeler huis, maar ook van een betere luchtkwaliteit en een verminderde behoefte aan energieverslindende pogingen om uw woning te verwarmen.

Al met al, door te kiezen voor het schuimbeton van Betondirekt maakt u een duurzame keuze, zowel voor de aarde als voor uw eigen portemonnee. Dankzij onze eenvoudige bestelprocedure kunt u bovendien snel aan de slag met het isoleren van uw woning. Daarbij adviseren wij u graag voor de perfecte afwerking. Maak de verstandige keuze en kies voor schuimbeton om uw kruipruimte op te vullen!

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons