Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton Leek

Bent u voor een klus op zoek naar schuimbeton? Leek bestelt dit eenvoudig via Betondirekt. Het materiaal is de afgelopen jaren steeds populairder geworden in gebruik, doordat het zich leent voor diverse toepassingen. Ook biedt het vele voordelen, zoals een hoge isolatiewaarde. Ook in Leek met schuimbeton aan de? Wij leveren uw bestelling waar en wanneer u dat nodig heeft. Bel direct en bestel uw schuimbeton in Leek.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Schuimbeton Leek

Waarom schuimbeton in Leek bestellen?

Schuimbeton bestaat uit een mengsel van cement, water, fijn zand en schuimmiddel. Eventueel zijn er nog andere vulmiddelen aan toegevoegd. Het product heeft zijn naam te danken aan de kleine luchtbelletjes die ontstaan bij het uitharden.

Door de vele voordelen van het materiaal is de keuze voor schuimbeton in Leek de afgelopen jaren enorm toegenomen. T.o.v. regulier beton heeft dit materiaal namelijk een flink aantal voordelen:

– De hoge isolerende waarde is ideaal voor ondervloeren en kruipruimtes
– Het is een zelf-nivellerend product, waardoor het makkelijk uitvlakt
– Het materiaal is niet vatbaar voor rot, schimmels of ongedierte
– Het lichtgewicht materiaal zorgt voor een minimale belasting op de fundering
– Het heeft een hoge drukbelasting van 1N/mm2, oftewel 100 ton per vierkante meter
– Het is een milieuvriendelijke optie, doordat het materiaal volledig te recyclen is

Door deze eigenschappen wordt het materiaal gebruikt als isolatiebeton, als basis voor een complete thermovloer, als fundering, renovatiebeton, opvulbeton of voor de werkvloer. Tevens heeft het product een snelle droogtijd, waardoor u binnen grotere projecten snel verder kunt met andere werkzaamheden.
Ook profiteren van deze voordelen? Geef uw wensen aan ons door, wij regelen de rest en zorgen dat uw bestelling schuimbeton zo snel mogelijk in Leek geleverd wordt.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Levering voor particuliere en zakelijke bestellingen

Bij Betondirekt leveren we aan zowel particulieren als zakelijke partijen verschillende hoeveelheden schuimbeton. Hoe groot of klein uw klus ook is, wij kunnen de juiste hoeveelheid op gewenste locatie en tijdstip in Leek leveren.
Het materiaal is erg veelzijdig en kunt u voor diverse toepassingen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

– Het opvullen van een kruipruimte
– Het aanleggen van een nieuwe vloer met vloerverwarming
– Het opvullen van loze leidingen onder wegen
– Het verstevigen van kadewanden

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde betoncentrales, waardoor wij altijd schuimbeton van hoge kwaliteit kunnen leveren, ook in Leek. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken en bel naar 06-22545085.

Lage kosten voor schuimbeton i.c.m. subsidie

Doordat schuimbeton een hoge isolatiewaarde heeft zijn er vanuit de overheid ook subsidies beschikbaar voor de aanschaf van dit materiaal. Dit houdt de kosten van schuimbeton laag en is nóg een reden om voor dit materiaal te kiezen.

Vanuit de RVO wordt aan particulieren een subsidie van €11,- per m2 schuimbeton toegekend, wanneer de dikte voldoet aan de gewenste normen voor vloerisolatie. Een slimme investering dus om bij de aanleg direct uw woning te isoleren en op termijn te besparen op de energierekening.

Leek bestelt schuimbeton bij Betondirekt

Bent u overtuigd van alle voordelen van dit veelzijdige, duurzame en sterke materiaal? Bel dan direct met Betondirekt om uw bestelling voor schuimbeton in Leek aan ons door te geven.

Na het bespreken van uw wensen, hoeveelheden en leveringsdatum nemen wij direct contact op met de dichtstbijzijnde betoncentrale. Wij stemmen al uw wensen af en zorgen dat afspraken worden nagekomen. Zo heeft u geen gedoe met meerde partijen of contactpersonen, maar kunt u aan op de betrouwbare service van Betondirekt: snel, transparant en altijd bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk in Nederland weten wij als geen ander hoe we de kwaliteit van onze dienst kunnen waarborgen. Hoeveel schuimbeton in Leek heeft u nodig?

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Overal geleverd

Naast Leek leveren wij ook in onderstaande steden en provincies:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons