Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton met vloerverwarming

schuimbeton vloerverwarming

De combinatie van schuimbeton met vloerverwarming is hard in opkomst, omdat u hiermee twee vliegen in één klap slaat: uw ondervloer wordt goed geïsoleerd door het schuimbeton, terwijl de warmte van de vloerverwarming goed geleid wordt en voor heerlijk warme voeten zorgt.

In dit artikel vertellen we u graag waarom dit type beton ideaal is voor vloerverwarming, hoe u dit kunt bestellen en hoe wij u kunnen helpen bij de aanleg van uw schuimbetonvloer met vloerverwarming.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Hierdoor maakt schuimbeton vloerverwarming behaaglijk

Als u uw woning beter wilt isoleren, is de combinatie schuimbeton met vloerverwarming altijd een goed idee. Schuimbeton beton heeft namelijk goede isolerende eigenschappen, waardoor o.a. de kilte uit uw ondervloer effectief kan worden tegengehouden.

Wanneer vervolgens de vloerverwarming op het schuimbeton wordt gelegd, werkt dit principe ook de andere kant op: de warmte stroomt niet via de ondervloer weg. Op deze manier kunt u uw woning energiezuinig verwarmen en heeft u direct een behaaglijk gevoel aan de voeten.

Standaard doet het schuimbeton dienst als ondervloer waarop de vloerverwarming wordt gelegd, waarna de vloer zelf wordt afgewerkt met een dekvloer, zoals bijvoorbeeld de Eco2floor. Een zichtbare schuimbetonvloer met vloerverwarming is níet mogelijk; dan moet er gekozen worden voor een andere betonsoort.

Waarom specifiek vloerverwarming

op schuimbeton?

Vloerverwarming op schuimbeton is om meerdere redenen de perfecte keuze. Qua voordelen van deze combinatie kunt u denken aan het volgende:

  • Schuimbeton is eenvoudig te storten en nivileert dankzij zijn vloeibare eigenschappen en levert hierdoor weinig werkuren op.
  • Door de isolerende werking van het schuimbeton komt er geen tocht meer uit uw kruipruimtes en ondervloer, terwijl de warmte van de vloerverwarming niet langs de bodem weg kan trekken. Hierdoor kunt u uw woning op energiezuinige wijze verwarmen en krijgt uw woning een hoger energielabel.
  • Schuimbeton is zeer sterk en goed bestand tegen schommelende temperaturen. Hierdoor heeft u geen last van nare geurtjes en schimmel.
  • Het wordt meteen een stuk aangenamer vertoeven in uw woning als u kunt genieten van een schuimbetonvloer mét vloerverwarming.

 

 

Wat kost schuimbeton met vloerverwarming?

De kosten van schuimbeton incl. vloerverwarming is grotendeels afhankelijk van het aantal m2 vloeroppervlak en het aantal m3 beton dat u nodig heeft. Voor de kosten van het beton zelf neemt u het beste direct contact met ons op, dan kunnen wij een offerte voor u opstellen. In ieder geval geldt: des te meer beton u nodig heeft, des te lager de relatieve prijs uiteindelijk uitvalt.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Het schuimbeton voor uw vloerverwarming bestelt u bij Betondirekt

Betondirekt is uw partij als u op zoek bent naar een betonleverancier bij u in de buurt. Doordat wij samenwerken met betoncentrales in heel Nederland, zijn wij vrijwel altijd in staat regionaal schuimbeton te leveren.

Bestellen is bij ons zeer eenvoudig. Neem via de website eenvoudig contact met ons op of bel direct naar 06-22545085.  Vertel ons simpelweg wat uw wensen en verwachtingen zijn, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een reactie toe. Na uw bestelling nemen wij contact op met een betoncentrale in uw omgeving om het juiste aantal m3 te bestellen en de leverdatum en plaats van uw bestelling af te stemmen.

Onze partners leggen graag de vloerverwarming op uw schuimbetonvloer

Als betonleverancier werkt Betondirekt samen met diverse specialisten voor het plaatsen van vloerverwarming op uw schuimbetonvloer. Wij kunnen hierin alles voor u uit handen nemen en coördineren, zodat u zeker weet dat het storten van beton en het plaatsen van de vloerverwarming soepel verloopt. U hoeft dus niet zelf nog contact op te nemen met een specialist, wij kunnen alles voor u regelen!

Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van verwarmde betonvloeren en werken enkel samen met de beste vloerverwarmingsspecialisten. Heeft u interesse in deze samenwerking? Geef dit dan via het contactformulier aan ons door, zodat wij weten wat uw intenties zijn.

Schuimbeton vloerverwarming: een goed idee voor Nederland

Schuimbeton vloerverwarming is vrijwel altijd een goed idee voor de Nederlander die een effectieve manier zoekt om zijn woning te verduurzamen.

Doordat veel oudere woningen op houten balken met kruipruimtes zijn gebouwd, heeft kou vrij spel om via de ondervloeren de rest van het huis in te sijpelen. Zoals u heeft kunnen lezen, is dit echter te voorkomen door middel van schuimbeton. Dit isolerende materiaal vult de ondergrond van uw woning perfect op en voorkomt daarmee warmteverlies via de bodem.

Vervolgens komt de vloerverwarming hierop en wordt het geheel afgewerkt met een dekvloer. Hoe oud uw woning ook is, langs de vloer zult u in ieder geval geen warmte meer verliezen. En dan komen daar ook nog eens heerlijk warme voeten én een verhoogd energielabel bij!

U ziet het: de oplossing voor uw isolatieproblemen zou best weleens een combinatie van schuimbeton met vloerverwarming kunnen zijn.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545085

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons