Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Schuimbeton Noord-Holland

Bent u voor een project op zoek naar schuimbeton? Noord-Holland koopt dit eenvoudig via Betondirekt. Wij storten en leveren dit materiaal voor verschillende bouw- en renovatieprojecten. Nadat wij het hebben geleverd, kunt u gemakkelijk verdergaan met de klus.

Op onze website kunt u eenvoudig 24/7 dit product bestellen. Wij zorgen voor een snelle levering en garanderen een voordelige prijs per m3. Neem vandaag nog contact

met ons op over het bestellen en storten van schuimbeton in Noord-Holland.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058

Schuimbeton in Noord-Holland voor uw volgende klus

Tijdens het bestellen van schuimbeton voor een project in Noord-Holland, maakt het niet uit hoeveel u nodig heeft. Wij leveren en storten de juiste hoeveelheid voor uw klus. Denk hierbij aan:

Schuimbeton Noord-Holland

 • Het isoleren van de vloer
 • Het opvullen van de kruipruimte
 • Het verstevigen van de kadewanden
 • Het opvullen van loze leidingen onder wegen
 • Het funderen van bouwwerken

Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven en storten de juiste hoeveelheid op de gewenste locatie in Noord-Holland. Daarnaast werken wij alleen met gecertificeerde betoncentrales. Hierdoor garanderen wij schuimbeton van hoge kwaliteit in de omgeving van Noord-Holland.

7 voordelen van het gebruiken van dit middel

Voor uw werkzaamheden in Noord-Holland is het verstandig om schuimbeton te gebruiken. Het materiaal bestaat net als beton uit cement en water, maar bij dit product wordt er ook schuimmiddel toegevoegd. Hierdoor ontstaan er in het materiaal grote cellen dat vele voordelen met zich meebrengt:

 • Hoge isolatiewaarde
 • Vochtwerend, waardoor het bestand is tegen schimmels, rot en ongedierte
 • Combinatie met uw vloerverwarming mogelijk
 • Lage kosten
 • Milieuvriendelijk
 • Licht materiaal
 • Binnen 48 uur droog

Door deze vele voordelen wordt er steeds meer gebruikgemaakt van dit middel. Houd er rekening mee dat er genoeg draagkracht is en er altijd een minimale dikte schuimbeton van 10 cm moet zijn. Hoe dikker het materiaal, hoe hoger de isolatiewaarde en draagkracht van het materiaal. Neem contact met ons op als u deskundig advies wilt over het bestellen en storten van schuimbeton in de omgeving van Noord-Holland.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058

Subsidie mogelijk op uw bestelling

Vanaf 2022 is het mogelijk om subsidie aan te vragen op de bestelling schuimbeton in Noord-Holland. Hierdoor zijn de kosten van schuimbeton nog goedkoper geworden. Tijdens het kopen krijgt u tot €11 subsidie per vierkante meter. Dit doet u vanuit het Nederlands Bouwbesluit. Tijdens het aanvragen zijn er bepaalde voorwaarden waar u zich aan moet doen. Op de website van RVO staan al deze voorwaarden en meer informatie over het proces.

Door de hoge isolatiewaarde van dit materiaal heeft de overheid ervoor gekozen om subsidies beschikbaar te stellen. Door het storten van dit middel wordt er op lange termijn geld bespaard op uw energierekening. Kortom, tijdens uw klus in Noord-Holland is het storten van schuimbeton een slimme investering..

Bestel uw schuimbeton in Noord-Holland bij Betondirekt

Door onze jarenlange ervaring en netwerk door heel Nederland garanderen wij een snelle levering. Wij storten hoge kwaliteit schuimbeton om uw project nog makkelijker te laten verlopen. Het bestellen doet u eenvoudig bij Betondirekt.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en de actuele prijzen van dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het geven van deskundig advies tijdens het bestellen van schuimbeton in Noord-Holland.

Direct bestellen? Neem via de website contact met ons op of bel naar 06-22545058

Wij leveren door heel Nederland

Schuimbeton leveren wij niet alleen in Noord-Holland, maar door heel Nederland. Wij leveren en storten in de volgende steden en provincies:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons