Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Wat kost beton per m3?

Antwoord op uw vraag “wat kost beton per m3?”. Vul direct uw postcode in en bekijk wat in uw geval de prijs voor beton per m3 zal worden!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals:

 • toepassing van het mortel
 • gebruik van een mixerpomp
 • vrachtkosten en toelages

Hieronder leggen we deze factoren stuk voor stuk uit, om een juiste indicatie te geven wat er kan veranderen in de prijs voor beton per m3.

Beste prijs beton per m3 met correcte hoeveelheid

Wat beton per m3 kost verandert naarmate u een grotere bestelling plaatst. Hoe groter de bestelling, hoe goedkoper de prijs per kuub. Daarom is het belangrijk dat u de juiste hoeveelheid bestelt. In onze andere veelgestelde vragen vindt u terug hoe u de hoeveelheid beton berekenen moet.

Houd hierbij altijd rekening met 10% extra in verband met inklinken van het beton en het eventueel achterblijven van beton in de slangen bij gebruik van een pomp. Een kleine (na)levering kost namelijk een stuk meer dan de prijs van beton per m3 bij grotere bestellingen. Dit heeft onder andere te maken met het opnieuw betalen van de ondervracht kosten en andere toelages die hieronder worden toegelicht.

Kosten beton per m3 afhankelijk van vrachtkosten en toelages

De prijs van beton per m3 wordt deels bepaald door de afstand tussen de betoncentrale en uw afleveradres. Hoe groter deze afstand is, hoe hoger de vrachtkosten zullen zijn. Om het beton geleverd te krijgen dient er namelijk een betonmixer voorzien te worden van uw bestelling beton, om vervolgens naar het door u opgegeven adres te rijden.

Gelukkig werkt Betondirekt.nl met tientallen betoncentrales door heel Nederland, waardoor wij altijd een efficiënte match kunnen maken tussen een betoncentrale bij u in de buurt. Hiermee houden we de vrachtkosten beperkt en profiteert u van een betere prijs voor beton per m3.

Om direct te weten welke invloed de vrachtkosten op uw betonprijs per kuub hebben hoeft u alleen maar uw postcode in te vullen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Extra kosten voor bestelling met betonpomp

Tijdens uw bestelling kunt u kiezen of u een mixerpomp wilt bestellen. Hiermee kunt u een stuk eenvoudiger het beton storten

De kosten voor een mixerpomp zijn €350,- exclusief BTW. De mixerpomp heeft een bereik van 2 tot 24 meter. Op onze pagina beton bestellen met pomp leest u meer over uitgebreide kosten hiervan. Moet het beton over een grotere afstand worden verpompt? Dan heeft u een specifieke betonpomp nodig. Dit kunt u dan aangeven binnen het bestelproces.

Betonprijs per kuub afhankelijk van toepassing

U kunt niet voor elke toepassing dezelfde betonsoort bestellen. Vandaar dat er ook andere kosten beton per m3 zijn bij verschillende toepassingen zoals:

 • Vloer
 • Fundering
 • Mestkelder
 • Voerplaat agrarische sector
 • Erfverharding
 • Voeder pad

Afhankelijk van deze toepassing heeft u voldoende aan standaard beton of kunt u aanvullende opties als fijn grind, vloeibaar beton of snel hardend middel toevoegen. Wilt u bijvoorbeeld een vloer laten storten, dan dient het beton de toepassingen vloeibaar en fijn grind te hebben. Daarnaast heeft u keuze uit de optie ‘snel hardend’. Hieraan zijn ook extra kosten voor beton per m3 verbonden.

De goedkoopste betonprijs per m3

De goedkoopste betonprijs per m3 realiseert u door een standaard levering met grote hoeveelheid in een gebied nabij een betoncentrale. U profiteert van de goedkoopste prijs per kuub als u kiest voor de volgende zaken:

 • Grote bestelling van regulier betonmortel
 • Een betoncentrale in de buurt
 • Geen toevoeging van fijn grind, vloeibaar of snel hardend middel
 • Levering overdag op doordeweekse dagen

Indien u afwijkt van bovenstaande zaken zullen er extra kosten per m3 in rekening gebracht worden.

Wilt u een bestelling plaatsen voor ons hoogwaardige schuimbeton of eco2floor? Voor het bestellen van deze twee producten kunt u contact met ons opnemen door direct te bellen naar 06-22545085.

Selecteer uw afleveradres

Benieuwd hoeveel 1 m3 beton kost in uw situatie? Vul hieronder uw postcode in en via een paar simpele stappen krijgt u direct inzage in de exacte prijs. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn. Mocht u daarom nog vragen hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer hoe onze prijs voor beton per m3 voor u is opgebouwd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct
De Service van Betondirekt: snel, kosteloos & deskundig
Meer weten? Wij staan u graag vrijblijvend te woord!
06-22545085
 • Wij staan altijd voor u klaar

  Tineke & Lilian staan u graag te woord.

 • De hele week bereikbaar

  Ook in de avond en in het weekend.

 • Direct contact via onze chat

  Direct en gemakkelijk.

 • Ook bereikbaar via Whatsapp

  Stuur direct een bericht.