Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Wat kost beton per m3?

De kosten van een m3 beton zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren:

 • vrachtkosten en toelages
 • gebruik van mixerpomp
 • toepassing
 • levering tijdstip

Vrachtkosten en toelages

U wilt het beton geleverd hebben. Daarvoor dient eerst een betonmixer voorzien te worden van beton, om vervolgen naar het door u opgegeven adres te rijden. De afstand tussen de betoncentrale en het afleveradres spelen o.a. een rol bij het bepalen van de vrachtkosten. Aangezien Betondirekt.nl in verbinding staat met enorm veel betoncentrales, kunnen wij altijd de meest efficiënte match maken tussen betoncentrale en afleveradres zodat de vrachtkosten beperkt blijven.

Gebruik van mixerpomp

De kosten voor een mixerpomp zijn €350,- exclusief. BTW. De mixerpomp heeft een bereik van 2 tot 24 meter. Moet het beton over een grotere afstand worden verpompt? Dan heeft u een specifieke betonpomp nodig. Dit kunt u dan aangeven binnen het bestelproces.

Toepassing

U kunt niet voor elke toepassing hetzelfde betonsoort bestellen. Wilt u een vloer laten storten dan dient het beton de toepassingen vloeibaar en fijn grind te hebben. Daarnaast heeft u de keuze uit de optie snel hardend. Aan deze laatste eigenschap zijn extra kosten verbonden. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld voor toepassingen als erfverharding of voederpaden.

Levering tijdstip

Van ’s ochtends vroeg tot en met laat in de middag zijn onze betoncentrales er voor u. Let er wel op dat het tijdstip invloed heeft op de prijs. Wanneer u beton tussen 7:00 en 16:00 wilt laten storten zijn er geen extra leveringskosten aan verbonden. Buiten deze tijden om zijn wij genoodzaakt om een bedrag van €150,- (excl. btw) te berekenen.

Wist u trouwens dat wij ook in een aantal regio’s op zaterdag kunnen leveren? Indien u dit wilt, dient u eerst contact op te nemen middels het contactformulier.

Selecteer afleveradres

Benieuwd hoeveel een m3 beton precies kost? Vul hieronder uw postcode in en via een paar simpele stappen krijgt u direct duidelijk inzage in de exacte prijs. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn. Mocht u daarom nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct
De Service van Betondirekt: snel, kosteloos & deskundig
Meer weten? Wij staan u graag vrijblijvend te woord!
06-22545085
 • Wij staan altijd voor u klaar

  Tineke en Lilian staan u graag te woord.

 • De hele week bereikbaar

  Ook in de avond en in het weekend.

 • Direct contact via onze chat

  Direct en gemakkelijk.

 • Ook bereikbaar via Whatsapp

  Stuur direct een bericht.