Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Wilt u betonmortel bestellen?

Betonmortel bestellen is geen probleem bij Betondirekt. Het storten van een fundering, een erfverharding aanleggen of een nieuwe vloer in de garage. U wilt dergelijke klussen het liefst in één keer goed aanpakken, om de kosten zo beperkt mogelijk te houden en om het beste eindresultaat te boeken. Begin daarom goed met betonmortel van hoge kwaliteit van Betondirekt. Online betonmortel bestellen is heel eenvoudig, op elk uur van de dag mogelijk en is in een paar stappen geregeld.

Wat is betonmortel eigenlijk?

Betonmortel is tegenwoordig de benaming voor fabrieksmatig vervaardigde betonspecie, het onverharde mengsel van cement, zand, grind en aangelengd water. Door een chemische reactie met water verhardt het cement. Het bindt de toeslagmaterialen en vult de lege ruimtes tussen het zand en het grind. Er is een minimale hoeveelheid water nodig om al het aanwezige cement te laten reageren. Water is ook nodig voor een goede verwerkbaarheid. Het water dat niet met cement reageert blijft in beton achter en vormt poriën. Meer water in de betonspecie betekent een meer open structuur en een lagere sterkte.

Betonmortel bestellen

Bij Betondirekt kunt u zelf online en gemakkelijk de exacte kosten berekenen voor uw klus. Met behulp van uw postcode en onze prijscalculator is dit zo gebeurd en overzichtelijk. Het enige wat u hoeft te doen is naar inschatting aan te geven hoeveel m3 u nodig bent, en te kiezen uit onze speciale en verschillende mogelijkheden. Andere vragen kunt u vinden op onze pagina voor veelgestelde vragen.

Bereken uw kosten hier

Voer hieronder uw postcode in om te berekenen wat de kosten voor uw project zijn:

Voer uw postcode in & bereken uw kostenDirect bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons