Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestelformulier

Omdat uw postcode niet voorkomt in ons systeem, willen wij u vragen om uw bestelling uit te voeren middels onderstaand formulier.

U heeft binnen 12 uur een reactie van ons terug met een prijs en de betalingsgegevens.

Mocht uw postcode al enige tijd bestaan, dan kunt u het beste de pagina vernieuwen en het nog eens proberen. Wanneer het nog steeds niet lukt, neem dan contact op telefonisch (06 22 54 50 85) of per mail (info@betondirekt.nl).

Bepaal voor welke toepassing uw beton gebruikt gaat worden

De toepassingen voor beton zijn vrijwel eindeloos. Van een aanrechtblad tot vloer en van een wand tot het dichten van naden. Waar u beton voor wilt gebruiken is bepalend voor de hoeveelheid m3 u nodig hebt. Vermenigvuldig de afmetingen van de lengte, breedte en de dikte in centimeters met elkaar en u weet hoeveel kuub u moet bestellen.

Vul de onderstaande gegevens in om beton te bestellen

Naam(verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Aantal m3

Bestel liever te veel dan te weinig. Beton heeft de neiging om in te klinken, dus bestel altijd 10% meer dan u heeft uitgerekend in verband met inklinking en meetcorrectie. U moet namelijk voorkomen dat er nog een dure nabestelling gedaan moet worden. Bestellen kan tot op een kwart.

Hoe veel m3 beton heeft u nodig (verplicht)

Toepassing

Heeft u een mixpomp nodig

Vaste kosten mixerpomp: € 295,00 excl. btw en is incl. het verpompen van 7 m3 beton. Daarna wordt een toeslag van € 12,00 berekend voor iedere m3 die extra wordt verpompt. De mixerpomp heeft een bereik van 20 - 24 meter. Moet het beton over een grotere afstand worden verpompt? Geef dit dan aan in het opmerkingveld.

Kies uw gewenste leverdatum (verplicht)

Noteer uw gewenste tijd (verplicht)

Eventuele Opmerking

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
ja

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons