Mededeling

Let op: Vanwege de vakantie moet u rekening houden met langere levertijden. Informeer liever eerst telefonisch naar de mogelijkheden, voordat u besteld om teleurstelling te voorkomen.
Mail: info@betondirekt.nl / Tel 085-3030090.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen met pomp

Beton storten met een pomp maakt de klus een stuk sneller en efficiënter. Kruiwagens zijn niet nodig. U hoeft dus niet meerdere keren op en neer te lopen. Met een mixerpomp kunt u uw beton in één keer laten storten. Tijdens het bestellen van beton via betondirekt.nl kunt u zelf aangeven of u gebruik wilt maken van een mixerpomp.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Wat kosten beton bestellen met pomp?beton bestellen met pomp

De kosten voor een mixerpomp zijn 325 euro excl. btw en inclusief 7 m3 beton. Meer beton nodig? Dan berekenen we een toeslag Daarna wordt een toeslag van 12 euro voor elke kuub dat wordt verpompt.

De mixerpomp heeft een bereik van 2 tot 24 meter. Moet het beton over een grotere afstand worden verpompt? Dan heeft u een specifieke betonpomp nodig. Dit kunt u dan aangeven binnen het bestelproces aangeven bij ‘opmerkingen’.

Waar moet u rekening mee houden bij gebruik mixerpomp?

Harde ondergrond
Een mixerpomp is een zwaar voertuig (tot zo’n 50.000 kg). Een stevige en harde ondergrond is dan ook wel echt nodig. Daarom storten we vrijwel altijd vanaf de straat en proberen we privéterreinen te vermijden.

Ruimte rondom de pompmixer
Om stabiel te blijven staan en dus niet te gaan kantelen, maakt de mixerpomp gebruik van zogeheten stempels. Dat maakt het voertuig veel breder. Ruimte is dus nodig om het beton op de plaats van uw bestemming te kunnen brengen.

Wanneer welke loswijze?

Beton kunt u op diverse manieren in het bouwwerk storten. Hoe groot het project is en hoe lang de stortafstand is, bepaalt welke loswijze het meest geschikt is.

Voor kleine hoeveelheden beton (tot en met 5 m3) is een kruiwagen een geschikte manier. Wel heeft u hierbij voldoende mankracht nodig, maar een betonmixer is dus niet nodig.

Meer beton nodig? Is de stortafstand niet groter dan 2,5 meter? Dan kunt u prima lossen vanuit de goot. Is de afstand groter? Gebruik dan een pompmixer.

Een pomp (of pompmixer) is ideaal voor als u veel beton nodig heeft, maar ook als het op een moeilijk bereikbare plaats gestort moet worden. Terwijl de vrachtwagen gewoon in de straat staat, kan de slang over een grote afstand (2 tot 24 meter) uw bouwwerk bereiken.

Lees ook: hoeveelheid beton berekenen

Beton in 3 stappen bestellen

In 3 stappen vragen wij u waar we het beton mogen storten, hoeveel u nodig heeft, of u een mixerpomp nodig heeft en om wat voor soort project het gaat. Kies een dag en tijdstip en we zorgen dat de mixerpomp dan komt voorrijden. Wilt u meer weten? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn de hele week beschikbaar, ook in de avonden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct