Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen met pomp

Beton storten met een pomp maakt de klus een stuk sneller en efficiënter. Kruiwagens zijn in dat geval overbodig. U hoeft dus niet meerdere keren op en neer te lopen. Met een mixerpomp kunt u, dmv de giek, uw beton in één keer laten storten. Tijdens het bestellen van beton via betondirekt.nl kunt u zelf aangeven of u gebruik wilt maken van een mixerpomp.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Wat kost beton bestellen met pomp?beton bestellen met pomp

De kosten voor een mixerpomp zijn 350 euro excl. btw dit is inclusief het verpompen van 7 m3 beton. Wanneer er meer beton verpompt moet worden, berekenen we een toeslag van 12 euro voor elke kuub dat wordt verpompt vanaf 7 m3.

De mixerpomp heeft een bereik van 2 tot circa 24 meter. Moet het beton over een grotere afstand worden verpompt? Dan heeft u een specifieke betonpomp of aanhangerpomp nodig. Dit kunt u binnen het bestelproces aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

Waar moet u rekening mee houden bij gebruik mixerpomp?

Harde ondergrond
Een mixerpomp is een zwaar voertuig (tot zo’n 50.000 kg). Een stevige en harde ondergrond is dan ook wel echt nodig. Daarom storten we vrijwel altijd vanaf de straat en proberen we privéterreinen te vermijden.

Ruimte rondom de pompmixer
Om stabiel te blijven staan en kantelen te voorkomen, maakt de mixerpomp gebruik van zogeheten stempels. Dat maakt het voertuig veel breder. De locatie moet daarom wel geschikt zijn om het beton op de plaats van uw bestemming te kunnen brengen.

Wanneer welke loswijze?

Beton kunt u op diverse manieren lossen. Hoe groot het project is en hoe ver de stortafstand is, bepaalt welke loswijze het meest geschikt is.

Voor kleine hoeveelheden beton (tot en met 4 m3) is een kruiwagen een geschikte manier. Wel heeft u hierbij voldoende mankracht en kruiwagens nodig ivm de beperkte lostijd en verwerkbaarheid van het beton.

Is de stortafstand niet groter dan 2,5 meter? Dan kunt u prima lossen vanuit de goot. Is de afstand groter? Gebruik dan een pompmixer.

Meteen een pomp (of pompmixer) kun je gemakkelijk en snel beton verpompen. Ook als het beton op een moeilijk bereikbare plaats gestort moet worden, is een pomp uitermate geschikt.

Lees ook: hoeveelheid beton berekenen

Beton in 3 stappen bestellen

In 3 stappen vragen wij u waar we het beton mogen storten, hoeveel u nodig heeft, of u een mixerpomp nodig heeft en om wat voor soort project het gaat. Kies een dag en tijdstip en we zorgen ervoor dat het beton op de door u aangegeven dag en tijd ingepland kan worden. Wilt u meer weten? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn de hele week beschikbaar, ook in de avonden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct