Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Een betonvloer waterdicht maken met epoxy coating

Beton zelf is niet waterdicht. Eén plasje water en het levert al meteen donkere vlekken op. Het is dus zaak om de betonvloer waterdicht te maken. Dat waterdicht maken doet u met een epoxy coating.

Met deze speciale betonverf brengt u een laag kunsthars aan op de vloer. Hiermee legt u een soort filmlaag aan.. Het dringt dus niet in het beton zelf, zoals wel een impregneermiddel doet. Doordat deze filmlaag ondoordringbaar is, kunnen water en andere vloeistoffen niet het beton beschadigen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Coaten of impregnerenbeton waterdicht maken

Met coating maakt u de vloer meteen waterdicht. Daarnaast is het ook met meteen bestand tegen olie en vet. Het laagje wat u aanbrengt op de vloer met coating, sluit de hele vloer af. Beschadigingen kunnen zo niet optreden.

Het impregneren maakt de vloer alleen vloeistofdicht. Om het ook echt waterdicht te maken moet u de vloer nog sealen. En dan heeft het ook dezelfde kwaliteiten als wat u meteen bereikt met coating.

Waterdicht en andere voordelen van epoxy

Naast dat het nu waterdicht is door die epoxy, biedt het nog een paar bijkomende voordelen. Zo is de vloer makkelijk schoon te maken en gaat het ook de groei van schimmels, mossen en algen tegen. Ideaal voor als u een beton wilt gebruiken als douchewand of als vloer in de badkamer. Lees ook: hoe kan ik bepalen wanneer beton klaar is om te verven.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons