Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Oprit in beton

Met een oprit in beton vangt u feitelijk twee vliegen in één klap: het is duurzaam en sterk, maar ziet er ook strak en netjes uit. En eigenlijk biedt het nog meer voordelen, omdat een betonnen oprit ook nog eens onkruidvrij is en niet verzakt.

Bij Betondirekt kunt u 24/7 uw gewenste hoeveelheid beton bestellen. Doet u dat vandaag nog voor 12:00 uur? Dan heeft u het morgen al binnen (u mag overigens zelf uw bezorgmoment kiezen).

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Benieuwd naar de kosten van zo’n mooie, strakke oprit? Voer het aantal m2 in en u ziet meteen de prijs. Wij bezorgen en storten het beton op de door uw doorgegeven bestemming en tijd.

maken van betonnen oprit

Zelf betonnen oprit maken

Het zelf aanleggen van een betonnen oprit (of terras) is best een specialistische klus. Daarbij moet u vooral ook erg letten op de drogingstijd, anders loopt u het risico dat het beton tijdens het uitdrogen met scheuren te maken krijgt.

Stappenplan

Zorg voor genoeg mankracht om het beton over het oppervlak te verdelen. Het storten zelf gebeurt door de betreffende betoncentrale die u het beton komt leveren. In het kort kunt u vervolgens met de volgende stappen een oprit aanleggen:

1. Zet de plaats waar u de oprit wilt hebben nauwkeurig af.
2. Graaf de grond tot ongeveer 15cm diep af. Dieper mag ook.
3. Breng een bekisting aan die het vloeibare beton tijdens het storten op zijn plek moet houden.
4. Breng een stuk plastic folie aan op de ondergrond. Hierop plaatst u vervolgens een metalen bewapeningsnet.
5. Het beton storten kan beginnen. Wij leveren u het beton op de tijd en plaats die u bij ons heeft aangegeven. Het is aan u (en uw extra mankracht) om het beton over de plaats van bestemming te verdelen. Bekijk daarvoor ook onze stortinstructies.
6. Met een trilnaald verdicht u het pas gestorte betonspecie. Eventuele luchtbellen verdwijnen.
7. Wanneer de oprit beloopbaar is, kunt u de vloer polieren / vlinderen. (Lees ook: droogtijd beton) Dat doet u met een poliermachine, waarmee u het ruwe oppervlak van het beton glad schuurt.
8. Beton moet u altijd beschermen tegen (snelle) uitdroging. Daarom kunt u een zogenaamde ‘curing compound’ laag op het oppervlak vernevelen.

Kosten beton storten voor oprit

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveel m2 uw oprit gaat hebben en hoeveel m2 beton u nodig heeft. Bij het bestelproces kunt u direct inzien wat het bestellen en daarbij leveren van beton gaat kosten. Natuurlijk mag u ons er ook altijd over bellen of stuur een WhatsApp bericht.

Waarom Betondirekt?

Wij zijn een samenwerkingsverband van 30 tal gecertificeerde betonmortelcentrales verspreid door heel Nederland. Hierdoor zijn we in staat snel door heel Nederland beton van hoge kwaliteit te leveren. En snel ook, aangezien er altijd een centrale bij u in de buurt is. Heeft u vragen? We zijn elke dag bereikbaar.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct