Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Heerenveen

Beton Heerenveen – voor het bestellen van beton bent u bij ons aan het juiste adres. In slechts 3 stappen is uw order geplaatst, waarna wij ervoor zorgen dat uw betonmortel de eerstvolgende werkdag in Heerenveen of omgeving wordt geleverd. Door onze samenwerking met betoncentrales door heel Nederland, zijn wij in staat om een korte levertijd te hanteren. Bovendien leveren wij naast ‘gewoon’ beton ook schuimbeton en Eco2Floor. Bestel direct online uw beton vanuit Heerenveen, of bel ons voor meer informatie!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig beton bestellen in HeerenveenBeton Heerenveen

Betonmortel bestellen in Heerenveen kan bij ons heel eenvoudig. Ons bestelproces is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en bestaat uit onderstaande stappen:

  1. Invullen van het bezorgadres
  2. Kiezen van geschikte betonsoort
  3. Invullen betaalgegevens

Samenwerking met betoncentrales nabij Heerenveen

Wij werken samen met betoncentrales door heel Nederland. Vandaar dat wij ook in de nabijheid van Heerenveen betoncentrales hebben, die onze orders voor u kunnen oppakken. U bestelt online uw betonmortel bij ons, waarna wij uw bestelling doorspelen naar een centrale bij u in de buurt. Op die manier zijn wij te allen tijde in staat om een korte levertijd te hanteren en heeft u vaak de eerstvolgende dag al uw beton in huis.

Meerdere soorten beton

Als betonspecialist leveren wij meer dan alleen ‘gewoon’ beton in Heerenveen en omgeving. Zo kunt u bij ons ook schuimbeton en Eco2Floor bestellen. Schuimbeton is een ideale optie wanneer u op zoek bent naar een licht materiaal, dat goed isoleert en een hoog dragend vermogen heeft. Mocht u een vloer hebben met vloerverwarming, dan is Eco2Floor een geschikt materiaal, voor een snelle en eenvoudige installatie.

Hoeveel kubieke meter heb ik nodig?

Het aantal kubieke meter beton dat u nodig heeft voor uw project in Heerenveen kunt u eenvoudig zelf uitrekenen. Vermenigvuldig de lengte, breedte en hoogte met elkaar. Vervolgens dient het bedrag nog vermenigvuldigd te worden met 10% (marge voor inklinking of meetcorrectie). Stel dat een vloer een lengte heeft van 5 meter, een breedte van 5 meter en een hoogte van 0,15 meter. De berekening luidt dan als volgt:

5 X 5 = 25. 25 dient nog vermenigvuldigd te worden met de hoogte 0,15, 25 X 0,15 = 3,75. Hier komt nog 10% marge overheen, dus 3,75 X 1,1 = 4,125. Voor een vloer met dergelijke afmetingen heeft u dus 4,125m3 beton nodig.

Overal in Nederland geleverd

Naast Heerenveen leveren wij beton door heel Nederland. Dagelijks krijgen wij bestellingen binnen uit onderstaande locaties:

Direct beton bestellen in Heerenveen

Direct online uw beton bestellen kan snel en eenvoudig bij Betondirekt. Binnen enkele minuten is uw order geplaatst, waarna wij de dichtstbijzijnde betoncentrale contacteren, die vaak de eerstvolgende werkdag uw betonmortel bij u thuis levert. Voor vragen of advies kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u overgaat op het bestellen van beton vanuit Heerenveen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons