Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Drachten

Wilt u beton in Drachten bestellen? Dat kan bij ons in 3 eenvoudige stappen. Bestelt u voor 12:00 uw betonmortel? Dan krijgt u vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton in Drachten geleverd, mits dit op voorraad is. Bovendien leveren wij naast regulier beton ook schuimbeton en Eco2Floor.

Ook in Noord-Nederland hebben wij een veelvoud aan betoncentrales zitten, met als gevolg dat wij altijd een korte levertijd hanteren. Bestel vandaag nog uw beton in Drachten!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Online uw beton vanuit Drachten bestellenBeton Drachten

Het maakt niet uit of u in Drachten, of in het omringende gebied woont, wij leveren uw beton altijd spoedig op gewenste locatie. Bestellen kan heel eenvoudig:

  1. Vul het gewenste bezorgadres
  2. Kies de betonsoort
  3. Vul uw betaalgegevens in

Meerdere betoncentrales nabij Drachten

Ondanks dat wij landelijk beton leveren, zijn wij tóch in staat om een korte levertijd te hanteren. Dit hebben wij te danken aan onze samenwerkingen met betoncentrales door heel Nederland. Zodra u beton bestelt in Drachten, nemen wij contact met de dichtstbijzijnde betoncentrale, die het van ons overneemt en uw betonmortel vaak de eerstvolgende werkdag al bij u thuis levert.

Hoeveel beton heb ik nodig?

Hoeveel beton uw nodig heeft voor uw bouwproject in Drachten, kunt u eenvoudig uitrekenen door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte en diepte. We geven een voorbeeld: een vloer heeft een lengte van 12 meter, een breedte van 5 en een diepte van 0,15. De berekening luidt dan als volgt:

12 X 5 = 60. 60 X 0,15 = 9. Dit vermenigvuldigt u met 1,1 (10% meetcorrectie of inklinking), dus 9 X 1,1 = 9,9. Voor een dergelijke klus heeft u dus 9,9 kubieke meter beton nodig.

Welke soorten beton kan in bestellen?

Naast regulier beton leveren wij ook schuimbeton en Eco2Floor. Schuimbeton staat bekend om zijn isolerend vermogen. Vandaar dat het vaak gebruikt wordt om kruipruimtes op te vullen. Eco2Floor is als zelfnivillerende gietdekvloer uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Direct beide typen beton bestellen kan snel en eenvoudig vanuit Drachten.

Altijd een betoncentrale bij u in de buurt

Aangezien wij samenwerken met betoncentrales door heel Nederland, hebben wij ook meerdere betonleveranciers bij u in de buurt zitten. Naast Drachten bestellen onze klanten regelmatig beton vanuit onderstaande locaties:

Beton bestellen in Drachten bij Betondirekt.nl

Bent u erover uit en wilt u direct online betonmortel bestellen? Ons bestelsysteem is vereenvoudigd; binnen enkele minuten heeft u uw order geplaatst, waarna wij de dichtstbijzijnde betoncentrale contacteren, die vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton op het gewenste adres levert.

Als u nog vragen heeft, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u precies weet wat u nodig heeft, alvorens u beton bestelt in Drachten.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons