Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Oss

Beton Oss – wilt u online beton bestellen voor uw volgende klus? Bij ons koopt u snel en eenvoudig uw beton. In slechts 3 stappen is uw bestelling afgerond en kunt u vaak de volgende dag al starten met klussen. Voor 12:00 besteld houdt namelijk in dat u de dag daarop uw beton geleverd krijgt, mits dit op voorraad is. Bestellen is 24/7 mogelijk via onze site. Naast ‘gewoon’ beton verkopen wij ook schuimbeton en Eco2floor. Plaats vandaag nog uw bestelling!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton Oss – besteld in slechts 3 stappenBeton Oss

Beton bestellen in Oss en omgeving gaat bij ons heel eenvoudig. U hoeft alleen:

  1. Een bezorgadres te kiezen
  2. Een betonsoort te kiezen
  3. Uw betaalgegevens in te vullen

Samenwerking met betoncentrales door heel Nederland

Wij werken samen met meer dan 30 betoncentrales door heel Nederland. Vandaar dat wij ook een betoncentrale hebben in de buurt van Oss. Plaatst u voor 12:00 uw bestelling? Dan nemen wij contact op met de dichtstbijzijnde leverancier bij u in de buurt, waarna uw beton de volgende dag al wordt geleverd.

Wij helpen u graag met een gedegen advies

Door onze jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat om u te adviseren. Voor specifieke vragen over beton kunt u bellen naar 0622545085, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te mailen naar info@betondirekt.nl. Gaat het om een standaardvraag, zoals hoeveel m3 beton u nodig heeft of wat het u gaat kosten om beton te bestellen in Oss? Dan raden wij u aan om verder te lezen, aangezien deze vragen in onderstaande alinea’s worden beantwoord.

Wat gaat het beton kosten?

De prijs van uw bestelling wordt bepaald door het aantal kubieke meter en het type beton dat u bestelt. Gedurende het bestelproces dient u deze gegevens in te vullen, maar het is ook mogelijk om eventuele extra opties aan te vinken. Vervolgens zal het totaalbedrag van het beton automatisch op uw scherm verschijnen.

Hoeveel m3 heb ik nodig?

Hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft voor uw bouwproject in Oss kunt u eenvoudig uitrekenen. U dient de lengte, breedte en hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. Stel dat het gaat om een vloer met een lengte van 10 meter, een breedte 5 meter en een hoogte van 0,15 meter. De berekening luidt dan als volgt:

10 X 5 meter = 50 m2. Vervolgens moet dit getal vermenigvuldigd worden met 0,15 (hoogte). 50 X 0,15 = 7,5. Tot slot raden wij u aan rekening te houden met een marge van 10%, wat goed van pas komt in geval van inklinking of een meetcorrectie. 7,5 X 1,1 = 8,25 m3.

Geleverd in heel Nederland

Wij leveren ons beton door heel Nederland. Zo kunt u ook in onderstaande locaties uw beton laten leveren.

Betondirekt – snel uw beton op locatie geleverd

Beton bestellen kan bij ons 24/7. In slechts 3 stappen heeft u uw order geplaatst en wordt uw beton spoedig op locatie geleverd. Heeft u nog een vraag die u ons telefonisch wilt stellen. Bel ons dan gerust op 0622545085. Onze experts staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd bent, alvorens uw beton in Oss wordt geleverd.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons