Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Betoncentrale Dordrecht

Online bestellen bij een betoncentrale? Dordrecht kan terecht bij Betondirekt! Wij werken samen met verschillenden centrales in de regio waardoor wij snel en voordelig uw beton in Dordrecht kunnen leveren. Check uw postcode en bestel eenvoudig online bij een betoncentrale in Dordrecht!

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

Gecertificeerde betoncentrale in Dordrecht

Betoncentrale Dordrecht
Omdat wij uitsluitend werken met gecertificeerde betoncentrales kunnen wij de hoge kwaliteit van ons beton in Dordrecht voor u garanderen! Daarbij heeft u keuze uit drie soorten mortel:

  • Regulier mortel: geschikt voor de meeste klussen
  • Eco2Floor: duurzaam en warmtegeleidend
  • Schuimbeton: hoge isolatiewaarde en lichtgewicht

Afhankelijk van uw klus zijn de verschillende betonsoorten aan te raden. Voor advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder voordat u online uw bestelling bij betoncentrale Dordrecht plaatst.

 

Beton in Dordrecht voor iedere klus

Wij kunnen voor iedere klus beton in Dordrecht leveren, hoe groot of klein deze ook is. Wij leveren namelijk al vanaf 1 kuub! Of u nu een fundering voor aanbouw wilt realiseren, een erfverharding wilt laten aanleggen of een complete garagevloer wilt storten.

U berekent eenvoudig de hoeveelheid die u nodig heeft via de volgende formule:

Lengte x Breedte x Hoogte = aantal kuub beton

Vervolgens rekent u dit aantal kuub nog met 10% extra (keer 1.1) om rekening te houden met inklinking van het mortel. Zo weet u zeker dat uw bestelling bij een betoncentrale nabij Dordrecht in één keer voldoende zal zijn.

Bestel in 3 stappen bij de betoncentrale

Als u weet welke hoeveelheid u nodig heeft en welk mortel het beste bij uw klus past, kunt u eenvoudig in drie stappen online bestellen:

  • Selecteer het type beton in Dordrecht
  • Bepaal de hoeveelheid
  • Rond de betaling veilig af

Een extra optie tijdens het bestellen is het bijleveren van een mixerpomp. Dit is aan te raden bij grote klussen. Het bespaart u een hoop gedoe, kracht en tijd om het mortel hiermee te mixen.

In Dordrecht aan de slag met beton storten

Na de levering vanuit de betoncentrale kunt u met wat mankrachten en hulpmiddelen zelf aan de slag met beton storten. Let hierbij goed op de weersverwachtingen. Temperatuur en luchtvochtigheid hebben allen invloed op de droogtijd van beton. Zeker wanneer u buiten aan de slag gaat met het mortel moet u hoge temperatuurschommelingen voorkomen.

Afhankelijk van uw klus moet u in verschillende diktes betonvloer storten. U kunt zich vast voorstellen dat een garagevloer voor auto’s en zwaar gereedschap meer draagkracht nodig heeft dan een kleine fundering voor een fietsenschuurtje. Afhankelijk van de draagkracht moet u de dikte bij het storten hierop afstemmen. Ook hierover kunnen wij u adviseren.

Duurzaam bestelproces

Bestelt u online bij Betondirekt, dan bent u verzekerd van een totale ontzorging met een efficiënt en duurzaam proces. Met diverse duurzame uitvoeringstechnieken houden wij namelijk rekening met het milieu. Zo rijden onze chauffeurs in hybride truckmixers en werken we zoveel mogelijk samen met lokale partijen.

Onze hybride truckmixers werken volledig geruisloos waardoor deze geen overlast veroorzaken bij u in Dordrecht. Aangekomen bij u thuis zal de betonmixer bij stilstand automatisch doordraaien op de accu en zal de motor van de truck worden uitgeschakeld. Dit bespaart een hoop uitlaatgassen en u kunt rustig en zonder geluidsoverlast aan de slag!

Directe schakel met de betoncentrale in Dordrecht

Doordat wij direct contact met de betoncentrale in Dordrecht hebben kunnen wij alles voor u regelen. Voor vragen is ons team de hele week, ook in de avonden en weekenden bereikbaar via de telefoon, chat of mail.

Zo weet u zeker dat u het juiste mortel en de juiste hoeveelheid besteld. Mocht uw bestelling toch niet leverbaar zijn kunnen wij direct schakelen met andere centrales in de regio waardoor wij alsnog kunnen leveren. Hier merkt u niets van, alleen dat u op tijd en voordelig uw bestelling geleverd krijgt. Bestel daarom snel uw beton in Dordrecht of kies een centrale bij u in de buurt.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons