Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Utrecht

Zoekt u voor het storten van de fundering, vloer of oprit naar beton? Utrecht bestelt dit binnen 3 stappen bij Betondirekt. Door onze samenwerking met betoncentrales door het hele land kunnen wij een snelle levering en scherpe prijzen garanderen. Geef aan hoeveel kuub u nodig heeft, waar u het beton wilt laten leveren en wanneer. Dit kan, mits op voorraad, al de volgende dag of in het weekend zijn. Vervolgens leveren wij het beton in Utrecht en kan de klus beginnen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

beton utrecht

Levering van beton in Utrecht

Door beton in Utrecht te bestellen bij Betondirekt.nl, kiest u voor een gecertificeerde centrale en daardoor een betrouwbaar, kwalitatief betonmortel. U kunt bij ons al vanaf 1m³ bestellen. Vanaf deze hoeveelheid kunt u per kwart kuub de bestelling afronden.

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij voor u aan het werk. We zoeken de dichtstbijzijnde partner producent in of in de buurt van Utrecht. Deze levert het beton op de dag en tijd die u heeft doorgegeven.

Heeft u morgen al het beton nodig? Neem dan even contact met ons op! We doen ons best om bestellingen voor 12:00u vandaag, de eerstvolgende werkdag af te leveren, óók in Utrecht!

 

 

Hoeveel moet ik bestellen bij een betoncentrale?

Voordat u uw beton gaat bestellen om met uw nieuwe project te starten, is het handig om te weten hoeveel kuub u nodig heeft voor uw project. U kunt vrij eenvoudig berekenen hoeveel kuub beton u nodig moet hebben voor uw project. Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de dikte in meters. Het getal wat u berekent is het aantal kuub dat u dient te bestellen bij de betoncentrale.

Bij het invoeren van het aantal kuub ziet u meteen wat de kosten zijn. Het is ook afhankelijk waarvoor u het beton voor wilt gaan gebruiken, de toeslagen en vrachtkosten.  Utrecht is een centrale locatie waardoor reisafstand nooit ver zal zijn. Toch adviseren we u om altijd 10% meer te bestellen, in verband met inklinking en meetcorrectie. Hierdoor weet u zeker dat u genoeg product heeft en hoeft u geen dure nabestelling te laten komen.

Rekenvoorbeeld voor beton

Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Lees ook: Moet ik het beton zelf storten en afwerken?

Extra’s om met beton in Utrecht te werken

Bij het plaatsen van een bestelling heeft u bij ons de keuze uit verschillende extra’s. Zo kunt u verschillende opties zoals zand en grind aan het mortel toevoegen voor verschillende toepassingen. Bent u specifiek opzoek naar het bestellen van schuimbeton of duurzaam eco2floor? Ook dit kunnen wij bij u thuis afleveren. Neem hiervoor even contact op via 06-22545085 om uw wensen door te geven. Dan gaan we hiermee aan de slag voor de beste levering.

Daarnaast kunt u  beton bestellen met pomp. Hierdoor zal het storten van beton een stuk eenvoudiger gaan, zeker op locaties die lastig te bereiken zijn. De betonpomp zorgt ervoor dat al het mortel op locatie komt, maar u moet verder zelf aan de slag met het spreiden van het mortel en de afwerking. Zorg er daarom voor dat u altijd genoeg hulptroepen heeft wanneer u aan de slag gaat. Voor extra vragen hoe u het beste aan de slag kunt, wat u nodig heeft en andere zaken kunt u altijd met ons bellen. We staan u graag te woord om het storten van beton in Utrecht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij leveren door heel Nederland

Wilt u beton bestellen, maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het bestelproces of andere (praktische) vragen? Neem dan contact met ons op. Wij doen ons best uw zo snel mogelijk te voorzien van antwoord. Door onze samenwerking met centrales door het hele land leveren wij niet alleen bij u in de buurt beton. Zo kunt u in onderstaande steden en provincies een bestelling plaatsen of bestel direct uw beton in Utrecht:

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct