Mededeling

Wegens grote drukte kunnen wij momenteel niet voldoen aan de levertijd die wij normaliter hanteren.
Graag contact opnemen, alvorens u de bestelling voltooit!.

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Utrecht

Beton is een veelzijdig product. Gebruik het voor de fundering, maar ook is het prachtig als vloer in de woonkamer of als een nieuwe oprit. Daarbij is het ook heel sterk en een extreem lange levensduur.

Beton bestellen kan bij ons online. In 3 simpele stappen geeft u aan hoeveel kuub u nodig heeft, waar u het wilt laten leveren en wanneer. En dat kan zelfs de volgende dag al of in het weekend. Vervolgens komen wij bij u in Utrecht met beton en kunt u aan uw klus beginnen.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bij Betondirekt.nl kiest u voor een gecertificeerde en daardoor een betrouwbare kwalitatieve betonmortel. Maar voordat u uw beton gaat bestellen om met uw nieuwe project te starten, is het handig om te weten hoeveel kuub u nodig heeft voor uw project.beton bestellen utrecht

Hoeveel kuub beton bestellen?

U kunt vrij eenvoudig berekenen hoeveel kuub beton u nodig moet hebben voor uw project. Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de dikte in meters. Het getal wat u berekent is het aantal kuub dat u dient te bestellen. Wel adviseren we u om altijd 10% meer te bestellen, in verband met inklinking en meetcorrectie. U kunt bij ons al vanaf 1m³ bestellen.

Voorbeeld:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 5 meter voorzien van beton met een dikte van 20 cm. Dan ziet de berekening er als volgt uit:

10 x 5 meter = 50 m2 x 0.20 meter (20 cm) = x 1.1 (10% extra) = 11 m3 beton.

Lees ook: Moet ik het beton zelf storten en afwerken?

Levering van de bestelling bij u in Utrecht

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij voor u aan het werk. We zoeken de dichtstbijzijnde partner producent in of in de buurt van Utrecht. Deze levert het beton op de dag en tijd die u heeft doorgegeven. Heeft u morgen al het beton nodig? Neem dan even contact met ons op! We doen ons best om bestellingen voor 12:00u vandaag, de eerstvolgende werkdag af te leveren, óók in Utrecht!

Wij leveren door heel Nederland

Naast Utrecht leveren wij beton door heel Nederland. Zo kunt u ook in onderstaande steden en provincies beton bij ons bestellen:

Wat kost beton per m3?

Bij het invoeren van het aantal kuub ziet u meteen wat de kosten zijn. Het is ook afhankelijk waarvoor u het beton voor wilt gaan gebruiken. Maar de prijs per m3 begint bij ons vanaf 275,28 (incl. BTW). De toeslagen en vrachtkosten hebben we meegerekend.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Wilt u beton bestellen, maar heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het bestelproces of andere (praktische) vragen? Neem dan contact met ons op. Wij doen ons best uw zo snel mogelijk te voorzien van antwoord.