Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Lelystad

Voor het bestellen van beton in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres. Als betonleverancier leveren wij beton door heel Nederland. Ons vereenvoudigde bestelproces maakt het plaatsen van een order heel eenvoudig. In slechts 3 stappen heeft u betonmortel besteld, waarna wij ervoor zorgen dat uw beton vaak de eerstvolgende werkdag in Lelystad wordt geleverd. Bovendien kunt u naast ‘gewoon’ beton ook kiezen voor schuimbeton en Eco2Floor. Bel ons gerust vanuit Lelystad voor meer vragen, zodat we u aan een geschikte betonsoort kunnen helpen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Online beton bestellen in LelystadBeton Lelystad

Beton bestellen in Lelystad kan bij ons heel eenvoudig. Ons bestelproces bestaat uit 3 stappen; het kost u slechts enkele minuten om uw order te plaatsen:

  1. U vult uw bezorgadres in
  2. U kiest een geschikte betonsoort
  3. U vult tot slot uw betaalgegevens in

Betoncentrales in alle provincies

Zodra u bij ons beton bestelt, spelen wij uw order door naar een betoncentrale in de nabijheid van Lelystad. Zij nemen het vervolgens van ons over en zijn vaak in staat om de eerstvolgende werkdag al uw betonmortel te leveren. Door onze samenwerking met betoncentrale door heel Nederland, kunnen wij altijd een korte levertijd hanteren.

Hoeveel gaat het beton mij kosten?

Vaak willen zowel bedrijven als particulieren weten wat het beton ze gaat kosten, voordat ze een order plaatsen vanuit Lelystad. Het bedrag is afhankelijk van het type beton en het aantal kubieke meter. Extra opties komen nog bovenop het totaalbedrag, zoals bijvoorbeeld het gebruik van een mixerpomp. Gaandeweg het bestelproces wordt het totaalbedrag van uw bestelling automatisch voor u uitgerekend.

Aantal kubieke meter eenvoudig uitgerekend

Wilt u beton bestellen en laten leveren in Lelystad, maar weet u nog niet hoeveel kubieke meter u nodig heeft voor uw vloer of tussenwand? Middels een eenvoudig rekensom kunt u hier snel achter komen. U dient de lengte te vermenigvuldigen met de breedte en de hoogte. Stel dat uw vloer een lengte heeft van 12 meter, een breedte van 6 meter en een hoogte van 0,15 meter. De som luidt als volgt:

12 X 6 = 72 meter. 72 X 0,15 = 10,8. Dit bedrag dient tot slot nog te worden vermenigvuldigd met 10% (inklinking of meetcorrectie). Dus 10,8 X 1,1 = 11,88. Voor een vloer met deze afmetingen heeft u in totaal dus 11,9m3 beton nodig.

Landelijke betonleverancier

Naast Lelystad leveren wij betonmortel in alle provincies. Zo krijgen wij regelmatig bestellingen uit onderstaande locaties:

Snel beton geleverd in Lelystad

Wilt u vandaag nog beton bestellen? Bestellen kan binnen enkele minuten. Na het invullen van uw bezorgadres, het kiezen van een betonsoort en het invullen van uw betaalgegevens, zorgen wij ervoor dat u bestelling bij de juiste betoncentrale terechtkomt. Zij nemen het vervolgens van ons over, waarna u mits op voorraad de eerstvolgende werkdag al uw betonmortel in huis heeft.

Heeft u nog een brandende vraag? Bel ons dan gerust! Bij staan u graag te woord en voorzien u zo nodig van een gedegen advies, zodat u precies weet welke betonsoort u moet hebben, voordat u beton bij ons bestelt vanuit Lelystad.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons