Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Leiden

Heeft u beton in Leiden nodig? Of het nou gaat om een bouwproject of een ander type klus, bij Betondirekt bestelt u in 3 simpele stappen online uw betonmortel. Naast regulier beton kunt u ook kiezen voor schuimbeton en Eco2Floor. Plaats u uw order voor 12:00? Dan wordt, mits op voorraad, vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton in Leiden op het gewenste adres geleverd!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bestel uw beton in Leiden in 3 simpele stappen

Beton Leiden

Wilt u direct beton bestellen bij één van onze betoncentrales vanuit Leiden? Dat kan bij ons eenvoudig online in 3 simpele stappen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ons bestelsysteem vereenvoudigd:

  1. U kiest een bezorglocatie
  2. Kiest de gewenste betonsoort
  3. En vult tot slot uw betaalgegevens in

Mocht u nog vragen hebben over de betonsoorten, of behoefte hebben aan een gedegen advies, kunt u gerust telefonisch met ons opnemen. Onze specialisten hebben het antwoord op al uw vragen. Veelgestelde vragen én antwoorden kunt u overigens ook online doornemen.

Betoncentrale nabij Leiden

Nadat u bij ons uw beton heeft besteld, spelen wij uw order door naar de dichtstbijzijnde betoncentrale. Met meer dan 30 centrales door heel Nederland kunnen wij altijd snel schakelen. Mits u voor 12:00 uw betonmortel bij ons bestelt, kunnen wij er vaak voor zorgen dat u de eerstvolgende werkdag al uw beton op het gewenste adres in Leiden geleverd krijgt.

Beton gestort en gedroogd

Van het moment van bestellen tot aan de levering op gewenste locatie behandelen wij uw beton met de grootste zorg. Vandaar dat wij u belangrijk vinden om te informeren over hoe u veilig en verantwoord omgaat met het storten van beton. Lees gerust onze stortinstructies, om bel ons voor vanuit Leiden voor al uw vragen omtrent beton en het storten van beton.

Daarnaast is het goed om te weten dat de gemiddelde droogtijd van beton 28 dagen is. De belangrijke factor is overigens het seizoen. Gedurende de wat koudere maanden heeft beton langer nodig om te drogen dan in de zomer. Uw beton binnen of buiten storten is uiteraard ook van invloed op de droogtijd. In ons blog over het storten van beton in het voorjaar leest u meer over de impact van temperatuurverschillen.

Hoeveel gaat het mij kosten?

Hoeveel het gaat kosten om uw beton vanuit één van onze betoncentrales nabij Leiden op het gewenste adres te leveren, hangt voornamelijk af van het type beton en het aantal kubieke meter dat u bestelt. Eventuele extra’s zoals een mixerpomp, waarmee het beton eenvoudig gemixt wordt, worden automatisch doorberekend in het totaalbedrag. Zo heeft u altijd inzicht in wat het u ongeveer gaat kosten.

Hoe bereken in het aantal kubieke meter?

Voordat u een order plaatst, is het natuurlijk om helder te hebben hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft voor uw project in Leiden. Dit kunt u eenvoudig uitrekenen met onderstaande formule:

Lengte x Breedte x Diepte x 1.1

Hiermee rekent u de oppervlakte uit waarop uw beton gestort gaat worden. De 1.1 (extra 10%) dient meegenomen te worden als veiligheidsmarge voor eventuele verkeerde afmetingen en inklinking. Mocht u nog vragen hebben over hoeveel kuub u nodig heeft, kunt u ons gerust telefonisch bereiken!

Bestel direct uw beton in Leiden!

Als u al besloten heeft welke betonsoort u moet hebben, kunt u direct online uw beton bestellen. Wij maken het allemaal voor u in orde en spelen uw bestelling door de dichtstbijzijnde betoncentrale, die ervoor zorgt dat uw betonmortel spoedig op de gewenste locatie wordt geleverd.

Behoefte aan een gedegen advies? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder, zodat u het gewenste type beton kunt bestellen vanuit Leiden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Naast Leiden kunt u vanuit het hele land uw beton bij ons bestellen:

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons