Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Zwolle

Beton Zwolle – wilt u online uw beton bestellen? Dat kan bij ons heel eenvoudig. In slecht 3 stappen is uw order geplaatst en krijgt u vervolgens uw betonmortel thuis geleverd. Bestellen is bij ons 24/7 mogelijk en mits u voor 12:00 uw order plaatst en het product op voorraad is, heeft u vaak de eerstvolgende werkdag al uw beton in huis. Bovendien leveren wij meer dan alleen ‘gewoon’ beton. Zo kunt u ook kiezen voor schuimbeton en Eco2floor. Bestel direct uw beton vanuit Zwolle; wij zorgen ervoor dat u spoedig kunt starten met klussen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Beton Zwolle: eenvoudig bestelproces

Beton ZwolleWanneer u online beton bestelt vanuit Zwolle wilt u natuurlijk binnen enkele minuten klaar zijn met uw bestelling. Vandaar dat wij ons bestelproces hebben ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. U hoeft slechts:

  1. Uw bezorgadres in te vullen
  2. De betonsoort te kiezen
  3. Uw betaalgegevens door te geven

3 simpele stappen

Beton bestellen kan in 3 simpele stappen.

  1. Kies het gewenste afleveradres
  2. Selecteer de geschikte betonsoort
  3. Betaal eenvoudig online

Betoncentrales door heel Nederland

Wij werken samen met betoncentrales door heel Nederland. Zodra uw bestelling is geplaatst, nemen wij contact op met een betoncentrale in de buurt van Zwolle. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw betonmortel bij u op locatie wordt geleverd.

Hoeveel kubieke meter heb ik nodig?

Wilt u weten hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft voor uw project in Zwolle? Dit kunt u heel eenvoudig uitrekenen door de lengte, breedte en hoogte van uw vloer met elkaar te vermenigvuldigen. We geven een voorbeeld.

Een vloer heeft een lengte van 8 meter, met een breedte van 5 meter. De hoogte komt neer op 0,15. De berekening luidt dan als volgt: 8 X 5 = 40 meter. 40 X 0,15 = 6. Vervolgens vermenigvuldigen we dit met een marge van 10% (inklinking of meetcorrectie), dus 6 X 1,1 = 6,6 m3.

Hoeveel gaat het beton mij kosten?

De prijs van uw bestelling hangt af van het type beton en het aantal kubieke meter. Daarnaast is het mogelijk om extra opties te kiezen, wat uiteraard ook van invloed is op het totaalbedrag. Dit bedrag wordt overigens automatisch voor u uitgerekend.

Wij leveren ons beton in heel Nederland

Naast Zwolle leveren wij ons beton door heel Nederland. Zo kunt u ook vanuit onderstaande locaties beton bij ons bestellen:

Bestel in slechts 3 stappen

Wacht niet langer en bestel uw betonmortel in slechts 3 eenvoudige stappen. Vervolgens zorgen wij voor een spoedige levering op locatie. Zijn er nog vragen die u aan ons wilt stellen? Bel of mail gerust met een van onze experts. Wij staan u graag te woord en voorzien u van deskundig advies, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u beton bestelt vanuit Zwolle.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons