Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Assen

Beton in Assen bestellen? Bij ons kan het snel en eenvoudig! Wij leveren beton door heel Nederland en hebben meerdere betoncentrales in de nabijheid van Assen. Als u bestelt voor 12:00, contacteren wij diezelfde dag nog een betoncentrale bij u in de buurt. Indien voorradig zorgen zij ervoor dat uw betonmortel de eerstvolgende werkdag al bij u thuis wordt geleverd.

Naast ‘gewoon’ beton leveren wij schuimbeton en Eco2Floor. Snel starten met klussen? Bestel direct online uw beton in Assen!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Eenvoudig beton in Assen bestellenBeton Assen

Bent u erover uit? Direct beton bestellen in Assen kan eenvoudig in 3 stappen:

  1. U vult eerst uw bezorgadres in
  2. Vervolgens kiest u een geschikte betonsoort:
  1. Tot slot vult u uw betaalgegevens in

Graag maken wij het zo makkelijk mogelijk voor u. Vandaar dat wij het bestelproces hebben vereenvoudigd, zodat u met enkele minuten uw order plaatst.

Betoncentrale in de nabijheid van Assen

In samenwerking met betoncentrales door heel Nederland zijn wij in staat om ons beton vaak de eerstvolgende werkdag al in Assen te leveren, mits op voorraad en u voor 12:00 uw bestelling plaatst. Zodra wij uw order binnen hebben, nemen wij contact op met een betoncentrale bij u in de buurt, die het vervolgens van ons overneemt en uw betonmortel spoedig bij u thuis levert. Het klussen kan beginnen!

Hoeveel gaat het beton mij kosten?

Menig particulier heeft ons benaderd met de vraag hoeveel het kost om beton in Assen te bestellen. Het totaalbedrag is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het type beton en het aantal kubieke meter. Extra opties waar u eventueel gebruikt van kan maken, zijn uiteraard ook van invloed. Gaandeweg het bestelproces worden de kosten automatisch voor u uitgerekend, zodat u te allen tijde inzicht heeft in de kosten.

Hoeveel beton heb ik nodig voor mijn project in Assen?

Voordat u beton bestelt in Assen, moet u natuurlijk weten hoeveel kubieke meter beton u nodig heeft voor uw project. Dit kunt u eenvoudig uitrekenen door de lengte, breedte en diepte met elkaar te vermenigvuldigen. We geven een voorbeeld:

Stel dat u een vloer heeft met een lengte van 10 meter, een breedte van 7 en een diepte van 0,15. Vermenigvuldig de lengte met de breedte: 10 X 7 = 70. Vervolgens vermenigvuldigen met de diepte: 70 X 0,15 = 10,5. Dit bedrag dient nog vermenigvuldigd te worden met 1,1 (10% voor inklinking meetcorrectie), dus: 10,5 X 1,1 = 11,55m3. U heeft dus 11,55 kubieke meter beton nodig voor uw project in Assen.

Door heel Nederland geleverd

Naast Assen bedienen wij klanten door Nederland. Zo kunt u ook beton bestellen in onderstaande locaties:

Eenvoudig beton bestellen in Assen bij Betondirekt

Wilt u vandaag nog uw beton bestellen, zodat u spoedig aan de slag kan? Plaats dan snel en eenvoudig online uw order. Voor 12:00 bestellen houdt overigens in dat u vaak de eerstvolgende werkdag al uw betonmortel geleverd krijgt. In drukke periodes kan het soms een dag langer duren. Neem voor spoedbestellingen of als u op zoek bent naar schuimbeton of Eco2Floor direct contact met ons op!

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u beton in Assen bestelt.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons