Mededeling

Let op! Tijdens de bouwvak zijn de betoncentrales beperkt geopend.
Bel ons om te overleggen wat er mogelijk is!

close
Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Steenwijk

Online een bestelling plaatsen voor beton? Steenwijk doet dit bij Betondirekt! U bestelt bij ons voordelig en eenvoudig in 3 stappen, waarna wij dit doorgeven aan een betoncentrale nabij Steenwijk. Zo kunt u, mits op voorraad, vaak de volgende dag al aan de slag met uw klus. Vul hier uw postcode in en bestel snel uw beton in Steenwijk!

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

 

Beton in Steenwijk bestellenBeton Steenwijk

U kunt bij ons beton in Steenwijk bestellen voor een voordelige prijs en in kleine hoeveelheden. Wij accepteren namelijk al bestellingen vanaf 1 kuub! Zo kunt u voor verschillende kleine en grote klussen een bestelling plaatsen. Wij geven deze direct door aan de dichtstbijzijnde betoncentrale in Steenwijk om een snelle levering te garanderen.

Een bestelling plaatsen gaat eenvoudig in drie stappen:

  • Postcode invullen
  • Type betonmortel kiezen
  • Hoeveelheid berekenen

Afsluitend kunt u kiezen voor beton bestellen met pomp of juist zonder. Een mixerpomp is aan te raden omdat dit u veel kracht scheelt en u sneller kunt werken met beton in Steenwijk.

Soorten mortel van de betoncentrale nabij Steenwijk

Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde betoncentrales door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit van het product garanderen. Daarbij geeft het u de keuze om bij een betoncentrale nabij Steenwijk te kiezen uit verschillende soorten mortel:

  • Regulier betonmortel
  • Schuimbeton
  • Eco2Floor

Zo wordt schuimbeton een steeds populairdere optie door de hoge isolerende eigenschappen en het lichte gewicht. Met steeds meer subsidies vanuit het rijk voor isolerende maatregelen wordt dit type mortel ook nog eens een voordelige optie.

Ook Eco2Floor is een geliefd type mortel. Dit is een zelf nivellerende, verpompbare gietdekvloer van duurzaam materiaal. Door de goede geleiding wordt dit vaak gecombineerd met vloerverwarming.

De hoeveelheid beton bepalen

Iedere klus heeft natuurlijk een andere hoeveelheid nodig. U kunt het aantal m3 beton in Steenwijk uitrekenen middels de volgende formule: lengte x breedte x hoogte x 1.1.

Hiermee berekent u het aantal kubieke meter van het oppervlak waar u beton moet storten. Daarbij wordt met de 1.1 rekening gehouden met 10% extra. Beton kan namelijk inklinken en het is zonde als u net te weinig geleverd krijgt vanuit de betoncentrale.

De hoogte, ofwel de dikte betonvloer is afhankelijk van de toepassing. Via het gelinkte artikel leggen wij de richtlijnen voor verschillende typen betonvloeren uit. De dikte is namelijk afhankelijk van de draagkracht die u nodig heeft.

Veiligheidsinstructies

Als u in Steenwijk zelf aan de slag gaat met beton storten is het belangrijk dat u veilig te werk gaat. Beton blijft nu eenmaal een chemisch goed wat kan bijten op de huid. Zorg er daarom altijd voor dat u:

  • Beschermende kleding en veiligheidslaarzen draagt;
  • Het juist stortgereedschap om handen heeft om snel te werken;
  • Genoeg mankrachten heeft om het beton te storten;
  • Aanraking van het mortel met de huid, ogen en/of kinderen voorkomt.

Veiligheid staat bij ons centraal. Zorg er daarom voor dat u goed voorbereid bent en stel bij twijfel uw vragen aan onze collega’s. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via Whatsapp, een mailtje sturen naar info@betondirekt.nl of bellen naar 0855 808 509.

Samenwerking met ruim 30 betoncentrales

Vanuit onze samenwerking met ruim 30 gecertificeerde betoncentrales door het gehele land, kunnen wij altijd en overal, snel & voordelig, uw bestelling leveren. Indien u een bestelling plaatst voor 12:00 uur ’s middags kunnen wij vaak de volgende dag al leveren.

Heeft u met spoed betonmortel nodig, of wilt u graag een levering in het weekend? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken wij direct wat we voor u kunnen betekenen. Daarom is Betondirekt al jarenlang de online partner voor een bestelling van beton in Steenwijk of ergens anders in het land.

Direct bestellen? Begin met het invullen van uw postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons