Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton Stadskanaal

Wilt u online een bestelling plaatsen voor beton in Stadskanaal? Dan bent u hier op het juiste adres! Wij leveren uw beton namelijk snel en voordelig bij u thuis in Stadskanaal en omstreken. U plaatst uw bestelling namelijk al in drie eenvoudige stappen. Doordat wij samenwerken met lokale betoncentrales kunnen wij altijd een voordelige prijs bieden voor beton in Stadskanaal. Plaats direct uw bestelling!

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Bestel voordelig en snel beton in Stadskanaal

Beton Stadskanaal

Waar en wanneer u beton in Stadskanaal nodig heeft; u bestelt het eenvoudig en voordelig in drie stappen:

  • Vul uw postcode in
  • Kies uw type betonmortel
  • Rond uw bestelling af

U kunt veilig online bij ons betalen via onder andere IDEAL. Tijdens uw bestelling ziet u na het selecteren van uw product en hoeveelheid gelijk wat de kosten zijn. Heeft u toch nog vragen tijdens het bestelproces? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw bestelling voor beton in Stadskanaal.

Mits op voorraad kunnen wij vaak bestellingen voor 12:00uur de eerstvolgende werkdag bij u leveren. Alleen als u in het weekend bestelt moet u rekening houden dat de eerstvolgende dag voor levering dinsdag is. Om er zeker van te zijn dat uw bestelling tijdig geleverd wordt, is het verstandig om ruim op tijd uw wensen door te geven bij een van onze betoncentrales.

Producten van de betoncentrale nabij Stadskanaal

Of u nu een vloer wilt storten, een erfverharding wilt aanleggen of een andere klus met beton in Stadskanaal. Voor iedere klus kunt u bij ons online bestellen. Zoals genoemd kunt u tijdens uw bestelling kiezen uit verschillende typen betonmortel:

  • Schuimbeton: lichtgewicht en isolerend
  • Eco2floor: duurzaam en warmte geleidend
  • Regulier beton: geschikt voor de meeste doeleinden

Weet u niet goed welke soort u moet bestellen bij de betoncentrale nabij Stadskanaal? Onze klantenservice kan u adviseren welk type product het meest geschikt is voor de klus die u wilt uitvoeren.

Daarbij kunt u de hoeveelheid zelf gemakkelijk uitrekenen door de lengte x breedte x hoogte te bereken van het oppervlak dat u nodig heeft. Vervolgens doet u dit totaal x 1.1 om 10% extra te bestellen. Hierdoor weet u zeker dat u genoeg beton afgeleverd krijgt bij u thuis in Stadskanaal.

Beton storten in verschillende weersomstandigheden

Hoe u het beste het beton kunt storten en hoe lang het duurt tot dit droog is, is afhankelijk van het moment en de weersomstandigheden waarin u te werk gaat. Zo moet u met het storten van beton in de winter rekening houden met koude temperaturen.

Bevriezing van de specie kan namelijk uitzetten en een slechte vloer tot gevolg hebben. Dit komt doordat er water in het cement aanwezig is, welke uitzet bij bevriezing. Houd daarom altijd de weersomstandigheden in de gaten als u buiten te werk gaat. Binnen heeft u vanzelfsprekend minder last van deze omstandigheden en risico’s.

Ook in het voorjaar moet u rekening houden met de weersomstandigheden. Stort u beton in het voorjaar, dan zijn er namelijk grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht. Een grote temperatuurschok kan vervolgens tot scheurvorming leiden. Let dus op de temperatuur verschillen tussen dag en nacht. Als dit zo klein mogelijk is of hoog boven het vriespunt ligt, is er weinig risico op scheuren.

Zoek een betoncentrale bij u in de buurt

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel bij veilig storten als bij de productie in een betoncentrale nabij Stadskanaal of omstreken. Wij werken namelijk alleen samen met gecertificeerde centrales in Nederland. Door deze landelijke samenwerking kunnen wij een snelle levering en lage prijs garanderen.

Twijfel bij vragen niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn zowel overdag als in de avonden en het weekend goed bereikbaar. Welke vraag u ook heeft, onze medewerkers staan voor u klaar om u advies te geven hoe u veilig moet werken met specie of voor andere vragen. Daarom bent u bij Betondirekt aan het juiste aders voor het bestellen van beton in Stadskanaal én de rest van Nederland:

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons