Contact

Zekerheid over waneer uw bestelling wordt geleverd?

Bel ons tijdens werkdagen

0582224423

Beton bestellen Den Haag

Beton nodig voor uw project in Den Haag. Bij Betondirekt bestelt u het in 3 simpele stappen. Ook als u het storten van het beton liever uitbesteedt. We leveren het beton bij u in Den Haag op het moment dat u het beste uitkomt. In het bestelproces kunt u zelf dat moment uitkiezen (dag en tijdstip). En dat kan zelfs de volgende werkdag al, maar ook op een zaterdag.

Met Betondirekt kiest u voor een gecertificeerde en dus een prima betonmortel. Maar voordat u uw beton gaat bestellen, is het handig om te weten hoeveel kuub u nodig heeft voor uw project.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

 

Hoeveel kuub beton bestellen?

beton bestellen den haagHoeveel kuub beton u nodig heeft is met een eenvoudige formule uit te rekenen. Vermenigvuldig de lengte, de breedte en de dikte in meters. Het getal wat u berekent is het aantal m3 dat u kunt bestellen. Houd wel rekening met inklinking van het beton en meetcorrectie. Bestel daarom altijd zo’n 10% meer beton dan u had uitgerekend. Liever (iets) teveel dan te weinig.

Voorbeeld berekening:
Stel u wilt een oppervlakte van 10 bij 3 meter voorzien van beton met een dikte van 25 cm. De berekening ziet er dan als volgt uit:

10 x 3 meter = 30 m2 x 0.25 meter (25 cm) = x 1.1 (10% extra) = 8.25 m3 beton.

Kosten beton per m3

De betonprijs per m3 is natuurlijk afhankelijk van hoeveel kuub u nodig gaat hebben. Wel kunt u uw kosten zelf meteen gaan checken in het bestelproces. Wanneer u het aantal kuub invoert, ziet u de prijs verschijnen. En bij elke aanpassing (bijv, welke betonsoort u nodig heeft) ziet u de prijs zich aanpassen. Ook is het bedrag afhankelijk van het wel of niet gebruiken van onze mixerpomp. Voor beton bestellen met pomp rekenen wij namelijk extra kosten.

Leveren van uw bestelling

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij voor u aan de slag. We zoeken de dichtstbijzijnde partner producent in of nabij Den Haag. Deze levert de door u gewenste hoeveelheid beton op een dag en tijd die u het beste uitkomt. Bestelt u het beton vandaag nog voor 12:00 uur? Dan kunnen we u, mits op voorraad, morgen al het beton leveren.

Tips bij het beton storten

Het weer heeft veel invloed op het beton tijdens / na het storten. In de lente kunnen de temparuren in de dubbele cijfers lopen, terwijl het in de nachtelijke uurtjes nog kan vriezen. En dat niet goed voor het beton. Regen kan wel weer goed zijn. Bekijk meer over het storten van beton tijdens de lentedagen, met regen en hoe u kunt voorkomen dat beton uitdroogt.

Betoncentrales door heel Nederland

Wij werken samen met betoncentrales door heel Nederland. Vandaar dat u ook in onderstaande steden en provincies beton bij ons kunt bestellen:

Morgen beton nodig in Den Haag?

Bestel eenvoudig voor 12u vandaag uw beton via ons online bestelsysteem. Vragen? Of wilt u advies? Dan staan we voor u klaar via de WhatsApp, de online chat of een ouderwets telefoontje.  We zijn de hele week bereikbaar, ook in de avonden.

Direct bestellen? Begin met het invullen van je postcode
Start direct

Specifieke vraag over onze centrales, of meer weten?

Contact ons